MARKO VUKOTIĆ: Nisam ispao dripac prema Marijani!

Osećanje krivice

MARKO VUKOTIĆ: Nisam ispao dripac prema Marijani!

Stars -
Krivo mi je jer je ona ispala žrtva. a ja kao dripac, rekao je maneken posle izlaska sa farme o njegovom odnosu sa misicom

Marko Vukotić, farmer koji je u nedelju naveče ispao sa farme zajedno sa Ekremom Jevrićem i Katarinom Grujić, rekao je da mu je žao što se u javnosti priča da je ispao dripac prema Marijani Leontijević, koja je pričala da se ljubila sa manekenom. "Žao mi je što se priča da nisam ispao džentlmen prema Marijani. Krivo mi je jer je ona ispala žrtva a ja kao dripac. U režiji nisu pustili sve, u režiji namontiraju i nije bilo baš tako. Naš odnos je sad odličan. I nije bilo reči o taktici između mene i Marijane", rekao je Marko, čiji su favoriti za pobedu na farmi Sloba i Romana.

Podsetimo, Marijana Leontijević je po imanju raširila priču da se poljubila sa Markom, što je manekena strašno pogodilo. Njih dvoje su bili vema bliski, ali posle tih priča Marko je skoro prekinuo svaku komunikaciju sa misicom. Iako je Marko tražio da Marijana porekne i kaže da nije bilo nikakvog poljupca, misica je i posle izlaska sa Farme ostala dosledna i nije htela da odgovori šta se desilo između nje i manekena.

Posle napuštanja imanja Marka su u studiju dočekali Marija Leontijević i verenica Slađa. Njih dve su sele jedna pored druge i upoznale su se.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track