PREKINULA INTERVJU: Doris Dragović neće da priča o Srbima

Hoće konsultacije

PREKINULA INTERVJU: Doris Dragović neće da priča o Srbima

Stars -
Hrvatska pevačica dva puta je prekinula intervju i nije htela da kaže istinu da li je nekada ružno pričala o Srbima

Doris Dragović, hrvatska pevačica, koja posle 25 godina dolazi u Srbiju da održi dva koncerta, čak dva puta je prekinula intervju kada su je pitali o njenim izjavama o Srbima i da nikada neće pevati u Srbiji.

Dva puta je tražila da se isključe kamere kako bi mogla da se konsultuje o pitanjima da li je istina da je izjavila da nikada neće nastupati u Srbiji, a čudno je reagovala i na pitanje o tome da li su srpski pevači toliko zastupljeni u Hrvatskoj koliko su hrvatski pevači u Srbiji.

"Da li je istina da ste izgovorili da nikada ćete doći u Srbiju", glasilo je pitanje.

"Ne znam šta bih vam odgovorila, zateko si me. Ja bih da stanemo, da se konsultujemo", rekla pevačica, a potom je prekinula razgovor kada je reč o reciprotetu zastupljenost srpskih pevača u Hrvatskoj.

Podsetimo, Doris će doći u Srbiju posle više od dvadeset pet godina i iako je po završetku sukoba na prostorima bivše Jugoslavije tvrdila kako joj neće pasti na pamet da peva u Srbiji.

Prvi koncert će održati u Beogradu 14. februara i u Novom Sadu 8. marta, na sceni će se pojaviti sa više od 100 muzičara iz Srbije. Hrvatska pevačica je izrazila želju da nastupi s renomiranim izvođačima iz naše zemlje, tako da će se na bini naći i veliki mešoviti hor, kao i solisti.

http://www.youtube.com/watch?v=sywaYKXcUqM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track