MIMI ORO: Hoću sado-mazo s Filipom Malbašićem!
Foto: Marina Lopičić

Intervju, Milica Živanović, starleta u usponu za Kurir otkrila svoju novogodišnju želju - da osvoji

MIMI ORO: Hoću sado-mazo s Filipom Malbašićem!

Stars -
Voli mlađe: Mogla bih da ga istučem bičem. On mi je nekako mali i sladak. Da li sam nešto pokušala? Eh, da si došla u jedan klub da vidiš
1 / 5 Foto: Marina Lopičić

„Zvezdica“ koja je poletela kao oro.Milica Živanović Mimi, koja je poznata kao Oro, ima jednu novogodišnju želju - da smuva fudbalera Partizana Filipa Malbašića. Starleta u usponu za Kurir otkriva da bi volela da s njim isproba razne seks-igrice, a otvoreno priča i o svojim dosadašnjim iskustvima.♦ Da li je tvoj dečko ljubomoran što te sad svi muškarci startuju?- Nemam dečka. U stvari, on je u inostranstvu, tako da sam kao slobodna.Kakve muškarce voliš?- Nije mi baš izgled bitan. Volim crne i pedantne muškarce.Koji pevač s naše estrade ti se najviše dopada?- Dado Polumenta i Marko Bulat. Pitaj me da li bih bila s nekim fudbalerom.Da li bi bila s nekim fudbalerom?- Od naših fudbalera najviše mi se sviđa Filip Malbašić iz Partizana. On mi je nekako mali i sladak. Volim mlađe. A da li sam nešto pokušala s njim, trebalo je da dođeš u jedan klub i vidiš. (smeh)Kakav seks voliš?- Nekad nežniji, nekad grublji.Da li si probala sado-mazo?- Pa nisam, ne sviđa mi se to. Probala bih s Filipom.

Bičevala bi fudbalera?- Pa mogao bi on malo da dobije, mogla bih da ga istučem bičem.Da li si ljubitelj seksa za jednu noć?- To mi je odvratno. Više volim da se upoznam s nekim, pa postepeno. Ne mogu da kažem da nikad nisam imala seks za jednu noć, ali prosto nisam ljubitelj.Kad si imala prvo seksualno iskustvo?- Mama i tata su mi govorili „Nemoj pre 18. godine ništa da radiš“, tako da sam ja nevinost izgubila za svoje punoletstvo, tačno u ponoć.Šta bi sebi poželela u 2014. godini?- Poželela bih da završim fakultet, da nađem novog dečka, po mogućnosti lepog, pametnog i zgodnog. Volela bih i nova kola, ali za to moram da pitam tatu.

Ne izjašnjava se o pticama... Filip Malbašić
Ne izjašnjava se o pticama... Filip Malbašić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track