ŽENINA POSLEDNJA: Supruga Milanu Kaliniću očitala bukvicu
Foto: Zorana Jeftić

Poznate ličnosti okupirale Kopaonik

ŽENINA POSLEDNJA: Supruga Milanu Kaliniću očitala bukvicu

Stars -
Kalinić dobio žestok prekor od Sandre, a kad je ona završila, krenuli su u porodičnu šetnju po planinskoj lepotici
1 / 3 Foto: Zorana Jeftić

U našoj kući moja je poslednja, reče Milan Kalinić i dodade: Da, draga!Tako nekako bi se mogla opisati scena koju je ovekovečio Kurirov paparaco na Kopaniku. Voditelj i glumac je na najlepšoj srpskoj planini na odmoru sa suprugom Sandrom, sinom i ćerkom. A situacija koju smo zabeležili ide u prilog onome s početka teksta, pošto je Milanu žena očitala bukvicu, a njemu na kraju nije preostalo ništa drugo nego da se složi s njom i uhvati dečicu za ruku, pa da svi zajedno krenu u laganu šetnju.Šta je zgrešio, ne znamo. Možda mu je bilo hladno, pa je hteo da uđu u jedan od objekata i popiju piće, možda su mu se čizme skupile na zimi i udarale ga u prste... Ko će ga znati. Ali jasno je ko ono planinsko sunce što je obasjavalo tog dana da je Sandra bila ljuta na njega. Njeni pokreti ruku i mimika ukazivali su na to da će morati da je posluša... Nije bilo povuci-potegni. Kad je završila, on je samo namestio ozbiljnu facu i klimnuo glavom: Da, draga! Dobar muž, nema šta.

Manekena Boškovića i dalje vole ženeNEVEN ŠARMIRAO PO PLANINIJedan od najpoznatijih manekena Neven Bošković takođe je novogodišnje praznike proveo na Kopaoniku. Pokazao je da se veoma dobro snalazi na snegu. Istina, manje na skijama, a više u opuštenom ćaskanju s brojnim devojkama koje su mu prilazile pokraj staze. Nije skidao osmeh s lica, a ni naočare za sunce s čela. Sa očiju ih je smakao. Pristojno. Voli da gleda sagovornika dok i dalje s uspehom šarmira.

Smiljanić skromno dočekao Novu godinuLOLA IZVEO DEVOJKU U PALAČINKARNICULola Smiljanić i njegova devojka Mina Milenković, koja se prošle godine proslavila lažnom prijavom silovanja, zbog čega je čeka društveno korisni rad, dočekali su Novu godinu krajnje skromno - u palačinkarnici „Krops“ na Kopu. Za razliku od prethodnih godina, kada je Lola lumpovao s društvom otvarajući skupe šampanjce, ovo je bilo kudikamo ispod tog nivoa.- Došli su s prijateljima i nisu pili neka skupa pića. To je vrlo čudno za Lolu, s obzirom na to da je doskora uvek bio u centralnim separeima na popularnim mestima. Bili su veoma raspoloženi, a drugari su im poželeli da se venčaju ove godine - govori izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track