Dragana Katić slavi Božić sa Turcima i Grcima
Foto: Facebook

Otputovala u Istanbul

Dragana Katić slavi Božić sa Turcima i Grcima

Stars -
Ovo će definitivno biti poseban Božić za Draganu Katić, koja je sa prvim danima Nove godine spakovala kofere i uputila se u Tursku

Lepa voditeljka Dargana Katić otputovala je sa sinovima u Istanbul, gde u pretežno muškom društvu obilazi znamenita mesta, restorane i šoping centre.

Ovo će definitivno biti poseban Božić za Draganu Katić, koja je sa prvim danima Nove godine spakovala kofere i uputila se u Tursku. Društvo joj prave sinovi Bojan i Boban kojim je ovo prilika da se upozanju sa čarima velikog turističkog centra Turske.

Susreti sa prijateljima, zajednički ručkovi, obilazak grada na Bosforu su samo neke od aktivnosti koje Katićeva upražnjava, a budući da će boravak u Turskoj biti višednevan imaće vremena za sve.

Jednu od fotografija koje je postavila na svoj fejsbuk potpisala je doslovno. "Pravoslavna crkva Sveti Djorđe. Božić sa Turcima i Grcima. Nezaboravan osećaj".

Iako su ovoga puta izostali božićni običaji i tradicionalna obeležja, Katićeva je svom dušom slavila. Dobra volja i praznici ujedinju svet, ako je po Gaginom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track