DORIS SE ISPOVEDALA OGIJU: Joj, nerviraju me Kinezi mali žuti i Nemci!

Ne voli letnje gužve

DORIS SE ISPOVEDALA OGIJU: Joj, nerviraju me Kinezi mali žuti i Nemci!

Stars -
Pevačica se požalila da joj smeta velika letnja navala turista i da je najviše nerviraju "mali žuti" i Nemci

Hrvatska pevačica Doris Dragović, koja posle 25 godina dolazi u Srbiju da održi dva koncerta, požalila se na ekspanziju turizma u svom rodnom Splitu. Rekla je da je nerviraju Kinezi i gužva u letnjim mesecima.

Splitska pevačica Doris Dragović (52), koja je nedavno prekinula intervju zbog pitanja da li je istina da je 90-ih izjavila da više nikada neće nastupati u Srbiji, požalila da joj smeta velika navala turista.

"Joj, na moru si, pa ti je sve famozno. Mislim da je lepo, ali kad je ona letnja gužva i histerija pa ideš u prodavnicu, a ovaj te ubije ruksakom u glavu. Kinezi, mali žuti, Nemci. Ide mi to na nerve", rekla je pevačica kod Ognjena Amidžića. .

Podsetimo, Doris će doći u Srbiju posle više od dvadeset pet godina i iako je po završetku sukoba na prostorima bivše Jugoslavije tvrdila kako joj neće pasti na pamet da peva u Srbiji.

Prvi koncert će održati u Beogradu 14. februara i u Novom Sadu 8. marta, na sceni će se pojaviti sa više od 100 muzičara iz Srbije. Hrvatska pevačica je izrazila želju da nastupi s renomiranim izvođačima iz naše zemlje, tako da će se na bini naći i veliki mešoviti hor, kao i solisti.

http://www.youtube.com/watch?v=j_BXRyY6qng
http://www.youtube.com/watch?v=p01iLnMmvR8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track