ANA KOKIĆ: Ispravljam greške, radiću na svojim talentima
Foto: Damir Dervišagić

Pobednica TLZP

ANA KOKIĆ: Ispravljam greške, radiću na svojim talentima

Stars -
Najveća pobeda za mene je što sam uspela da razbijem predrasude ljudi, da pobedim svoje strahove i odem preko svojih granica

Ana Kokić, koja na estradi traje već deset godina, u muzičkom šou „Tvoje lice poznato“ pokazala šta ume i zna i kaže da u njenoj karijeri ništa više neće biti isto.

Njen nastup sa pesmom "Try" od Pink je proglašen za jedan od najboljih koji je viđen na našim prostorima, pevala je na pet jezika, bila kada zatreba i mušakarac, ali zbog toga, ona ne sme da se opusti...

"Moram priznati da sam malo zbunjena pošto se zaista nisam nadala pobedi i ovakvoj reakciji ljudi. Sve što mi se desilo u poslednje vreme me je nateralo da dobro razmislim šta ću dalje. Najveća pobeda za mene je što sam uspela da razbijem predrasude ljudi, da pobedim svoje strahove i odem preko svojih granica. Posebno sam srećna što sam isključivo trudom, radom i talentom pridobila simpatije publike.

Posle mnogo godina na estradi tek sad je pokazala sav svoj raskošni talenat.

"Iskljičivo je moja krivica i moja velika greška što nisam pokazala sve. Ali najbitnije je da ću tu grešku sada ispraviti i vredno raditi na svojim talentima. Za spektakl nikad nije kasno. Već ovih dana počinjem sa pripremama i treninzima za scenski nastup koji ću imati za predstavljanje nove pesme. Sada sam u velikom problemu jer su ljudi videli koliko mogu pa će minimum toliko očekivati od mene. A i sebično bi bilo sa moje strane da se ne potrudim posle toliko podrške i ljubavi koje sam dobila od publike", rekla je Ana, koja je nagradu od 25.000 evra uručila maloj Srni Sedmak, devojčici bez jednjaka.

http://www.youtube.com/watch?v=C1eNWxyrZcs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track