MARIJANA: Uopšte me ne iznenađuje što imam mnogo udvarača!

Puna samopouzdanja

MARIJANA: Uopšte me ne iznenađuje što imam mnogo udvarača!

Stars -
Dosta mi vremena treba da se zaljubim. Udvarača ima i to me uopšte ne iznenađuje. Slobodna sam i trenutno radim na sebi. Kad se zaljubim znaće se, rekla je Marijana

Učesnica Farme 5 Marijana Leontijević otkrila je da je Romana bila najbolja kuvarica, kao i da je od Edina naučila mnogo stvari vezanih za život na imanju.

Balerina je rekla da je zadovoljna svojim učešćem na Farmi 5. Kaže da je to bio mač sa dve oštrice jer nije bila poznata u medijima i da je vodila računa kako će se predstaviti javnosti.

"Najbitniji su komentari i kritike porodice, prijatelja i saradnika. Svakodnevno dobijam poruke i pozdrave, što me raduje i uživam u tome. Bolje da vas mrze zbog onog što jeste, nego da vas vole zbog onoga što niste. Sve što radite, radite srcem, to ne morate čak nikome ni da objašnjavate. Ljudi oko vas će osetiti da vibrirate drugačije", rekla je Marijana.

Marijana je priznala da je Romana bila najbolja kuvarica na Farmi, dok je odmah iza nje bio Edin. "Od Edina sam i naučila dosta stari vezanih za kuhinju i zahvalna sam mu na tome. Obožavala sam da gledam kad Romana kuva, inspirisala me, da se i ja pozabavim kuhinjom".

Što se tiče ljubavi, balerina je probirljiva. "Dosta mi vremena treba da se zaljubim. Udvarača ima i to me uopšte ne iznenađuje. Slobodna sam i trenutno radim na sebi. Kad se zaljubim znaće se", kaže Marijana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track