Era i Dijana: Mi smo kao Tito i Jovanka

Tito sa Ibarske

Era i Dijana: Mi smo kao Tito i Jovanka

Stars -
Pevač Era Ojdanić (66) ženi se po drugi put i to tridesetak godina mlađom izabranicom Dijanom Miladinović, što je i bio razlog da u jednoj emisiji svoj budući brak poistovetio sa brakom Tita i Jovanke Broz

Pevač Era Ojdanić (66) ženi se po drugi put i to tridesetak godina mlađom izabranicom Dijanom Miladinović, što je i bio razlog da u jednoj emisiji svoj budući brak poistovetio sa brakom Tita i Jovanke Broz. Era je u šali sebe nazvao Titom sa Ibarske magistrale.

"Mi smo kao Tito i Jovanka. Jovanka je bila mlađa od Tita 32 godine, skoro toliko je i Dijana mlađa od mene. Ja sam, onda, Tito sa Ibarske magistrale", rekao je Era, dodavši da je Dijana "prava žena za sva vremena".

Pevač je ne skrivajući sreću, priznao da je u potpunosti posvećen svojoj budućoj ženi.

"Ja sam pre neki dan napravio veliki rez, moje emocije su sada usmerene samo prema Dijani. Jeste razlika u godinama, ali sve legende u svetu su imali mlađe žene", zaključuje pevač.

Podsetimo, iako je pre tri i po godine, posle smrti svoje supruge Ljupke, izjavio da više nikad neće stupiti u brak, pevač je pogazio reč jer se zaljubio do ušiju i nedavno je prijateljima predstavio mladu izabranicu svoga srca.

http://www.youtube.com/watch?v=amgEkrU1DA8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track