NATAŠA ĐORĐEVIĆ: Zdrava hrana kriva što imam dobru liniju
Foto: Marina Lopicic

Pazi šta jede

NATAŠA ĐORĐEVIĆ: Zdrava hrana kriva što imam dobru liniju

Stars -
Ne jedem mnogo, a izbegavam meso. Laganija ishrana ne opterećuje stomak i čovek se odmah lepše oseća. Pijem mnogo vode, ponekad uzmem i neki voćni sok

Folk pevačica Nataša Đorđević ima dug staž na srpskoj estradi. Tokom karijere menjala je svoj imidž, kako i priliči javnoj ličnosti poput nje.

Na početku karijere je bila crnka, a obavezni modni detalj bile su joj minđuše. Kako je vremenom rasla njena popularnost, promenila je stajling i danas važi za jednu od elegantnijih dama na estradi.

"Uvek sam vodila računa o svom izgledu. Ako si javna ličnost, moraš uvek da bude besprekorno negovan i da pratiš trendove. Ne žalim da potrošim novac zarad lepog izgleda. Mada, i sa malo para može da se izgleda dobro, samo ako čovek ima stila", rekla je pevačica.

Pevačica ističe da vodi računa o tome kako se hrani.

"Trudim se da se zdravo hranim. Pazim šta jedem. Izbegavam masno i meso. Na mom stolu je često riba, sve pripremam na maslinovom ulju, jer je mnogo zdravije od ovog običnog. A i meni mnogo više prija. Ne jedem mnogo, laganija ishrana ne opterećuje stomak i čovek se odmah lepše oseća. Pijem mnogo vode, ponekad uzmem i neki voćni sok. Ali, uglavnom pijem vodu. Nemam nešto mnogo vremena za sport i vežbanje, ali zahvaljujući pravilnoj ishrani, imam dobro liniju. A, i posao mi je takav da sam dosta aktivna i često na nogama. Ma, laka sam za održavanje što se tiče i hrane i svega ostalog. Izgled kreiraju i pozitivne misli, odnosno optimizam. To je lek za sve u životu", rekla je Đorđevićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track