BRUKA: Nina Badrić se rugala bolesnom detetu
Foto: Nemanja Pančić

Sramni potez uzburkao javnost

BRUKA: Nina Badrić se rugala bolesnom detetu

Stars -
Badrićeva na Instagram okačila sliku devojčice i ispod postavila smajlije, koji mogu da se protumače kao „plačem od smeha“ i ne „mogu to da gledam“, a diči se humanošću

Neslana šala!Nina Badrić se grubo našalila s bolesnim detetom. Hrvatska pevačica je, kako piše portal Antenazadar.hr, na svom Instagram profilu objavila portret nepoznate devojčice koja se sama slikala. Kako se može zaključiti, reč je o detetu koje nije iz zemalja regiona i na prvi pogled je uočljivo da boluje od nekog poremećaja u razvoju. Objavljivanje same slike ne bi bilo tako sporno da pevačica nije postavila komentar koristeći smajlije, koji se mogu protumačiti kao „plačem od smeha“ i „ne mogu to da gledam“.Popularnu pevačicu je na društvenoj mreži za razmenu fotografija glavni i odgovorni urednik portala Franko Pavić upozorio da je njen post sramotan i nikako poželjan za osobu koja je nekoliko puta iskazala podršku programima Unicefa i učestvovala u mnogim humanitarnim akcijama. Nina je odmah obrisala kritiku, a posle nekoliko minuta i spornu fotografiju.Nepun sat nakon objave teksta na sajtu ona se, kako pišu, javila sa skrivenog broja, tražeći objašnjenje zašto je objavljen članak. Nina je obavestila da razgovor snima, a u svoju odbranu je rekla:- Osim mene na mom Instagram profilu radi još nekoliko ljudi. Ja nisam nikakva humanitarka.(Lj. R.)

Nina BadrićNISAM NIKOGA UVREDILASlužbe za odnose s javnošću Nine Badrić na naše pitanje o incidentu odgovorila je mejlom. U njemu nijednom nije demantovano da je pevačica postavila smajlije ispod slike, ali je, između ostalog, napisano sledeće:- Nina Badrić u 20 godina svoje karijere nikad nije uvredila bilo koga, a kamoli osobe kojima je potrebno saosećanje ili bilo kakva pomoć. Mi ovim putem molimo dotičnog gospodina (Franka Pavića, prim. aut.) da i on lično takođe pomogne konkretnim akcijama ili novčanim sredstvima mnogim ljudima kojima je pomoć potrebna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track