NAJSKANDALOZNIJI RAZVODI: Prvo se vole, a posle pljuju na sva usta!
Foto: Aleksandar Jovanović

Nisu ostali srećni do kraja života

NAJSKANDALOZNIJI RAZVODI: Prvo se vole, a posle pljuju na sva usta!

Stars -
I to je marketing Veliki broj javnih ličnosti, kada se rastavlja od supružnika, koristi sva sredstva kako bi ocrnili svoje bivše partnere u javnosti

Odsustvo minimuma stila i dostojanstva.Naše poznate ličnosti kada staju na ludi kamen priređuju glamurozna venčanja, koja onima koji to sa strane posmatraju deluju kao da će ostatak života provesti srećni i zadovoljni. Međutim, često ne bude tako! Većina njih se, usred raznih bura i oluja koje nailaze s vremenom, ne snađe baš najbolje u životnim izazovima i bračnim ispitima, pa dolazi do razvoda. Neki se potpuno pogube i završe toliko neslavno da im skandalozan razvod postane mnogo veća senzacija od nekadašnje gala svadbe. Neretko se slavni supružnici razilaze uz mnogo ružnih reči, uz svađe, pa i tuče! Kad krene da leti perje na sve strane, to više ne može da se zaustavi. Iznošenje prljavog veša u javnost krajnji je stadijum, nakon kojeg definitivno nema povratka na neki iole civilizovan nivo. Kad uvrede krenu preko medija, oni se ne samo jedno drugom zgade već se smuče i bogu i narodu. Tada im, kao možda jedina uteha, preostaje marketinški efekat koji taj skandalozni razvod može da ima u njihovoj daljoj karijeri.

Goca Tržan i Ivan MarinkovićOD LJUBAVI SE NE ŽIVIIz velike ljubavi udala se svojevremeno i Goca Tržan za Ivana Marinkovića! Međutim, i u njihovom slučaju potvrđeno je da se od ljubavi ne živi. Ubrzo je usledilo nerazumevanje, pa prebacivanje, pa prepucavanje. Pa skandalozan razvod! I posle razvoda - skandal za skandalom. I dan-danas. Ona ga je optužila da ju je udario, on nju da ga je ubola nožem u ruku, pa opet ona njega da dve godine nije plaćao alimentaciju, a on nju da mu ne dozvoljava da viđa dete i tako unedogled.

Anabela i Gagi ĐoganiOSTALA JE SAMO BUKVA!Anabela i Gagi Đogani su dugo odlično funkcionisali - i na poslovnom i na privatnom planu. Dobili su dve ćerke, zajedno prošli brojne nedaće, a onda je sve puklo. Kao da su se svega zasitili i odjednom im više ništa nije valjalo. Kad su odlučili da se razvedu, pokušali su to da predstave kao nešto najnormalnije, ali kako su se udaljili jedno od drugog, krenula su prepucavanja. Anabela je otkrila da je Gagi uživao u narkoticima, da nije mario za nju i da ju je nekoliko puta udario. U njihov razvod umešao se i Gagijev stariji bata, Đole Đogani, koji je u znak odbrane časti njihove porodice insistirao da Anabela promeni prezime u svoje devojačko - Bukva.

Nataša Bekvalac i Danilo IkodinovićSUZE BRIŠU SVE, PA I TETOVAŽUNataša Bekvalac i Danilo Ikodinović smatrani su za najidealniji par na estradi! Činilo se da je nemoguće da se ikad rastanu, pa ipak - desilo se. I to na nimalo lep način. Dača je više meseci varao Natu, a kad je ona to otkrila, brak je pukao. Nata je čak oplakala njihov brak pred kamerama, ali neuverljivo. Mnogo uverljivije bile su skandalozne naslovnice koje su se nizale, a Dača je možda stavio tačku na sve tek kad je s ramena skinuo tetovažu bivše supruge. To je stvarno bio kraj.

Bojana Rajić i Vladimir StojkovićDUGO GLUMILI SREĆAN PAR!Jedan od najburnijih razvoda posle veoma turbulentnog braka desio se Bojani Rajić i Vladimiru Stojkoviću. Kod njih je i tokom zajedničkog života često bilo nagoveštaja da će se razići, ali oni su se sve do finalnog brodoloma predstavljali kao srećan par, koji ima prava na prolazne krize. Iako im se i iza zatvorenih vrata dešavalo svašta, pravi cirkus nastao je tek posle definitivnog kraha. Kao ispod žita, izvirali su bivši ljubavnici, a nizale se i nove devojke...

Emilija i Mateja KežmanSVAĐA ZBOG MILIONA!Razvod Emilije i Mateje Kežmana još je u toku. Definitivan kraj koči alimentacija. Kežman neće da plaća 300 evra po detetu, a s Emiljom ih ima troje, pa se zato razvod otegao. Iako je još u braku, on uveliko ima sina s novom devojkom. A s Emilijom vodi bobu na sudu i oko imovine i oko miliona. Fudbalerova supruga bila je pored njega dok je gradio karijeru, pratila ga, podržavala ga u svemu i rodila mu troje dece. A posle svega, on je zasnovao novu porodicu, a Emiliju hteo da ostavi s decom bez materijalne sigurnosti. Ona to neće dozvoliti.

Jovana Nikolić i Danijel AlibabićU BRAKU S GEJOM I NASILNIKOMPoslednji u nizu koji su se „proslavili“ zahvaljujući skandaloznom razvodu su Alibabići. Jovana i Danijel još nisu ni ugrejali postelju, a pukla je tikva. Posle tri meseca braka oni su se rastali, ali nimalo prijatno. Jovana je bivšeg muža optužila da je gej i da ju je davio. I dok je on samo rekao da ga je sramota njene sramote, ona je iznela sve detalje kratkog braka, pa i to da dva i po meseca nisu imali seks i da su živeli na rubu egzistencije, zbog čega su jeli samo sendviče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track