SJAJNO: Željko Vasić i Filip Miletić zapevali uz pivce!
Foto: Printscreen

Pogledajte

SJAJNO: Željko Vasić i Filip Miletić zapevali uz pivce!

Stars -
U pauzi između rada na Željkovoj novoj pesmi "Nema dalje", Vasić i Filip našli su vremena i za neuobičajeno "protezanje" glasnih žica, a sve to uz, ko bi rekao, dobar narodnjak i pivce

Dvojac Željko Vasić i Filip Miletić, osim što su pojedinačno uspešni na domaćoj muzičkoj sceni, pokazali su da i kada udruže svoje snage mimo očiju javnosti, pa još uz simboličnu dozu piva - nema dalje.

Kantautor i ponosni nosilac velikog broja srceparajućih, ali i onih opasnih letnjih hitova bržeg ritma, Željko Vasić, odlučio je da deo odgovornosti ovaj put poveri tvorcu nekih od najvećih hitova na našim prostorima kao što su Sekin "Aspirin" i Severinina "Italiana" - Filipu Miletiću, te proveri kako izgleda kada mladi hitmejker inspiraciju pretoči na njegov album. I zaista, uverićete se i sami da, bar sudeći prema ovome što vidimo na snimku iz studija MVM, nema dalje.

U pauzi između rada na Željkovoj novoj pesmi "Nema dalje" koju potpisuje proslavljeni Saša Milošević Mare i istoimenom albumu kojim ovaj vedar momak obećava još iznenađenja svojoj publici, Filip i Željko našli su vremena i za neuobičajeno "protezanje" glasnih žica, a sve to uz, ko bi rekao, dobar narodnjak i pivce koje smo uspeli da usnimimo na Željkovom klaviru!

Kako zvuči, ili još bolje - izgleda kada raspoloženi momci ostanu sami u četiri zida i ne razmišljajući da će u takvom "iskrivljenom" stanju dospeti do svojih fanova, pogledajte na ekskluzivnom snimku koji će vas sigurno nasmejati.

http://www.youtube.com/watch?v=ijoY7RM1fM4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track