MAJA NIKOLIĆ: Sramno je što imam bebu sa Alenom!

Bivšeg verenik jo preti

MAJA NIKOLIĆ: Sramno je što imam bebu sa Alenom!

Stars -
Ne, nije istina i to je suviše intimno pitanje da bih ja o tome pričala za javnost i dovoljno je sramno da imam bebu sa takvim čovekom

Maja Nikolić definitivno nije dobila starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom, ali borbu će nastaviti na sudu u Strazburu. Pevačica, koja je poslednje vreme u žiži javnosti zbog sage sa svojim bivšim verenikom Alenom Savićem, rekla je da nije tačno da je abortirala.

Na pitanje da li je abortirala, Maja je odgovorila: "Ne, nije istina i to je suviše intimno pitanje da bih ja o tome pričala za javnost i dovoljno je sramno da imam bebu sa takvim čovekom".

Maja se požalila kako joj je bivši verenik Alen Savić pretio. "Rekao je da će mi spaliti lice kiselinom. Da neću moći da pevam, ni da hodam, da će mi baciti bombu u auto. Ko god da ti preti, to su sve kukavice", rekla je Maja ekipi Ekskluziva i dodala da je Alen notorni lažov i manipulator.

"Potvrđeno je na sudu da ja plaćam alimentaciju. Molila sam da sudske troškove plaćamo po pola, pošto iznose preko 250.000 dinara", žalila se Maja Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track