Najnovije vesti

SPECIJALNA GOŠĆA: Doris pozvala Ilmu da peva s njom u Beogradu!

Pesma za Dan zaljubljenih

SPECIJALNA GOŠĆA: Doris pozvala Ilmu da peva s njom u Beogradu!

Stars
Velika čast: Dragovićeva ponudila Karahmetovoj, najmlađoj učesnici „X faktora“, da 14. februara gostuje na njenom koncertu u Kombank areni

Doris Dragović je pozvala najmlađu učesnicu „X faktora“ da joj bude gošća na koncertu u Beogradu!
Do njihovog susreta došlo je na tonskoj probi za preksinoćnu emisiju popularnog pevačkog šoua i u veoma emotivnom raspoloženju Doris je lično pitala Ilmu da nastupi na njenom koncertu. Njena ponuda je ovu talentovanu devojčicu ostavila bez teksta i izazvala ogromno iznenađenje.

- Kada me je Doris pitala da li želim da pevam sa njom, nisam mogla da verujem da se to dešava. Odmah sam otrčala i rekla tati! Ovo je za mene veliko iznenađenje. Od pesama Doris Dragović najupečatljivija mi je „Marija Magdalena“, sa kojom sam čak pobedila na jednom takmičenju pre nekoliko godina. Ko zna, možda se desi da nešto zajedno i snimimo. To je moja velika želja - kaže Ilma.

Dragovićeva je ranije slučajno čula Ilmino izvođenje pesme Zorice Kondže „Ima jedan svijet“, koje ju je oduševilo, a onda se ispostavilo da je poštovanje obostrano jer je Ilmi hrvatska pevačica jedna od onih kojima se divi i čije pesme zna odmalena.

- Doris Dragović je veliki estradni umetnik. Bilo mi je zadovoljstvo što sam uopšte stajala pored nje i što sam je upoznala. Drago mi je što sam dobila poziv da budem njen gost na koncertu jer će to biti moj prvi susret sa Arenom - zaključila je Karahmetova.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...