OSTAO BEZ KUME: Severina se nije pojavila na Tonijevoj svadbi
Foto: Printskrin

Pevačica povredila koleno

OSTAO BEZ KUME: Severina se nije pojavila na Tonijevoj svadbi

Stars -
Na svadbi u Vinkovcima bilo je 'samo' osamdesetak članova porodice jer je Dubravkina mama Zdenka prekasno pozvala goste na slavlje. Ni Severina se nije pojavila zbog navodne povrede kolena, iako je trebalo da bude Tonijeva kuma

Toni Cetinski i njegova supruga Dubravka Dujak na svoje venčanje stigli su Hamerom, a ispred hotela dočekali su ih tamburaši koji su im zasvirali “Dođi u Vinkovce”.

"Danas slavimo ljubav. Nikad nisam bio srećniji. Od početka nam se sve posložilo. Od tri fešte koje ćemo imati povodom venčanja, ova mi je najdraža jer je najnarodnija", rekao je Toni. Na svadbi je bilo “samo” 80-ak članova porodice jer je Dubravkina mama Zdenka prekasno pozvala goste.

"Kod nas je običaj da se u svatove zove najmanje mesec dana unapred. Pozivnica nije bilo, nego je Zdenka zvala rodbinu telefonom tri dana pre proslave", kažu prijatelji Dujakovih. Od planiranih gostiju nije se pojavila ni pevačeva kuma Severina. Razlog nije slavonski običaj po kom mladoženja mora imati kuma, a mlada kumu, nego, kako nam je potvrdio Severinin menadžer Tomica Petrović, pevačica je povredila koleno.

Zato je na njenom mestu u sali sedeo Tonijev mlađi brat Mateo, dok je na Dubravku sve vreme pazio najbolji prijatelj Davor Grgin. 
Gosti su se na večeri častili slavonskim specijalitetima s obaveznim čvarcima, kulenom, kobasicama, dinstanim kiselim kupusom i kuvanim suvim mesom, a zabavljali su ih tamburaši.

Toni i Dubravka venčali su se pre desetak dana u Las Vegasu. Dubravka je i tamo, kao i u Vinkovcima, imala čipkastu venčanicu Matije Vuice. 
Iako je srećan par upoznao zajednički prijatelj Davor Grgin, Dubravka svekrvu Vinku Cetinski poznaje duže od supruga. Naime, Vinka joj je predavala na fakultetu za menadžment u Opatiji. Nakon Vinkovaca, Toni i Dubravka imaće još jednu žurku u Zagrebu.

"Radujemo se tom slavlju jer ćemo tamo slaviti s prijateljima i mojim bendom. Srećan sam, samo da tako ostane", kaže Cetinski, kom je ovo treći brak.

Iz prvoga s Antonelom Butigan ima sina Kristijana , a ćerku Piju (5) dobio je s bivšom menadžerkom Ivanom Nobilo. Iako se već dva puta “opekao”, Toni veruje da će ova ljubav trajati zauvek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track