ZABORAVIO VAJSOVANJE: Simonida i Danimir se pomirili!
Foto: Fejsbuk

Zabavljali se do jutra

ZABORAVIO VAJSOVANJE: Simonida i Danimir se pomirili!

Stars -
Reper i internet zvezda sreli su se u jednom noćnom klubu, gde su rešili da razmirice ostave iza sebe i nazdrave pomirenju

Bivši farmeri Danimir Vajs i Simonida Ačević napustili su rijaliti u ne baš najboljim odnosima. Tokom prethodnog perioda zaobilazili su se u širokom luku, ali su ipak shvatili da je vreme da zakopaju ratnu sekiru, te su nazdravili pomirenju.

Učesnici rijaltija Farma, Danimir Vajs i Simonida Ačević su svojim odnosom obeležili petu sezonu rijalitija, a upravo je čuveno Simonidino "vajsovanje" ono što je s lakoćom densera izvodilo iz takta.

Posle brojnih razmirica i izrečenih uvreda, denser i Jutjub senzacija imanje u Lisoviću napustili su u ne baš sjajnim odnosima. Na javnim događajima zaobilazili su se u širokom luku, ali nedavno su ipak odlučili da zakopaju ratnu sekiru. Naime,reper i internet zvezda sreli su se u jednom noćnom klubu, gde su rešili da razmirice ostave iza sebe i nazdrave pomirenju.

"Prvo je u jedan noćni klub došao Vajs sa svojim društvom, a onda i Simonida, koja je mahnula bivšem cimeru, zbog čega joj je on, kada se ona smestila za svoj sto, prišao. Lepo su popričali, izmirili se i nazdravili. To je bio jedan od razloga da ostanu u provodu zajedno do jutra", ispričao je za izvor koji se zadesio na licu mesta.

Simonida je nedavno na svoj Fejsbuk nalog postavila fotografiju sbe i Vajsa. "Vajs, vozi me kući, "vajsovaću" te usput", napisala je Simonida ispod fotografije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track