EDIN I JELENA SE POMIRILI: Odbojkaš sprema iznenađenje za Dan zaljubljenih

Kratko trajao raskid

EDIN I JELENA SE POMIRILI: Odbojkaš sprema iznenađenje za Dan zaljubljenih

Stars -
Obožavaoci ovog para su sa nestrpljenjem čekali da se pevačica ponovo oglasi, ali umesto nje, to je, na sebi svojstven, šaljiv način, učinio Edin

Jelena Jovanović i Edin Škorić su najpre okončanjem svoje ljubavne veze, pa onda i pomirenjem, obeležili poslednju sedmicu rijalitija Farma, a sličnim scenarijom opet su se našli u žiži javnosti.Pevačica Jelena Jovanović i bivši odbojkaš Edin Škorić ostavili su svoje mnogobrojne fanove u neverici i razočarenju objavivši raskid svoje veze pre nekoliko dana. Naime, atraktivna Grandova zvezda je tada na svom Fejsbuk profilu objavila da više nije sa Edinom, ali i iz solidarnosti prema svom momku iz rijalitija zabranila fanovima da ijednu ružnu reč kažu o njemu.

Društvene mreže su brujale usled eksplozije nezadovoljstva svih onih koji su ih bodrili tokom trajanja Farme, ali srećom, Jovanovićeva se brzo pokajala zvog svoje ishitrene odluke. "Trenutak slabosti... Eksplozivnost me je uvek skupo koštala... Volim ga...", napisala je ona već sutradan, i time podgrejala nadu fanova da će do pomirenja ipak doći.

Obožavaoci ovog para su sa nestrpljenjem čekali da se pevačica ponovo oglasi, ali umesto nje, to je, na sebi svojstven, šaljiv način, učinio Edin. Naime, on je na Fejsbuk "zidu" svoje drage Jece postovao zanimljiv video snimak, uz komentar: "Vidi, ovaj mi je ukrao i ideju i stajling".A u snimku koji je Edin posvetio Jeleni, vrlo neobičan nastup izvesnog muzičkog izvođača, koji je tokom gostovanja u jednoj TV emisiji svukao pantalone, te zađuskao u čarapama sa podvezicama i halterima! To je odmah razgalilo fanove Jece i Edina, a kako se bliži Dan zaljubljenih, i podstaklo pretpostavke da je upravo ovakvim, "ukradenim" stajlingom Škorić namerio da svoju dragu iznenadi 14. februara.

Njih dvoje su zajedno bili i na nastupu jednog beogradskog benda što je Edin i potvrdio na Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja