Najnovije vesti

DORIS PUCA U SRBIJI: Dragovićeva premeštena u malu salu Spensa!

Brena je oduvala

DORIS PUCA U SRBIJI: Dragovićeva premeštena u malu salu Spensa!

Stars
Hrvatska pevačica prodala samo petsto ulaznica, zbog čega je njen koncert izmešten u prostor mnogo manjeg kapaciteta, dok za nastup naše folk zvezde karte idu kao alva

Ne peva gde je rečeno, već gde je suđeno!
Doris Dragović nije prodala više od petsto karata za svoj osmomartovski koncert u novosadskom Spensu, zbog čega su organizatori bili prinuđeni da njen „spektakl“ izmeste u malu dvoranu, čiji je kapacitet oko tri hiljade mesta!

Spala na 3.000 mesta

Za razliku od nje, Lepa Brena ne mora da brine jer se za njen koncert na Dan zaljubljenih, 14. februara, traži karta više, pa je u poređenju s tim fijasko hrvatske pevačice još očigledniji.

- Organizatori su videli da nema interesovanja za koncert Doris Dragović u Novom Sadu. Za dva meseca agresivne kampanje prodala je samo petsto ulaznica, što je zapanjujuće malo i iz tog razloga odlučili su da koncert premeste u malu dvoranu. Ako karte budu nastavile da se prodaju ovim intenzitetom, pitanje je da li će i mala dvorana biti popunjena - navodi dobro obavešteni izvor Kurira.

Kako dalje saznajemo, na skandalozno slabu prodaju ulaznica uticala je i cena, koja je zaista visoka, a kreće se od 1.500 do 3.000 dinara. S obzirom na to da je Dragovićeva u svoj džep strpala 40.000 evra unapred, nju verovatno uopšte i ne brine da li će organizatori pući jer je ona u svakom slučaju profitirala.

Naša folk zvezda Lepa Brena - koja u petak peva na istom mestu, samo u velikoj dvorani - prilagodila je cenu mogućnostima svoje publike, pa je za pravi spektakl koji sprema odredila cenu ulaznica od 990 do 1.500 dinara, koliko staju najskuplje karte, a njih je ostalo još veoma malo. 

Dovela pred svršen čin

Ona je na taj način ispoštovala i obožavaoce, ali i organizatore, koje nije kao Doris dovela pred svršen čin, a i očekivalo se da će popuniti dvoranu do poslednjeg mesta.

 

Zorica Radulović

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...