SELI SE: Adil planira beg iz Srbije u Austriju

Priprema dokumenta za novo državljanstvo

SELI SE: Adil planira beg iz Srbije u Austriju

Stars -
Maksutović juče, dan pre nego što je tužilaštvo odlučivalo o njegovom krivičnom gonjenju jer je prebio ženu Anu, izvadio potvrdu da se protiv njega ne vodi krivični postupak

Uhvatio poslednji voz!Adil Maksutović je juče, dan uoči saslušanja u Prvom osnovnom tužilaštvu zbog sumnje da je pretukao suprugu Anu Ramadanovski, izvadio potvrdu da se protiv njega ne vodi krivični postupak! Kako Kurir nezvanično saznaje, ovaj papir potreban mu je za dobijanje austrijskog državljanstva!Izbegava suđenje- Da li pevač na ovaj način pokušava da pobegne od krivične odgovornosti i izbegne suđenje i kaznu, nama nije poznato, ali jeste zanimljivo to što je po potvrdu došao dan uoči pokretanja postupka - kaže izvor Kurira.On objašnjava da bi Prvo osnovno tužilaštvo danas, posle saslušanja pevača i Ane, trebalo da donese odluku da li će protiv njega pokrenuti krivični postupak zbog incidenta koji se u njihovoj kući dogodio 6. decembra prošle godine.Tog dana Maksutović je pretukao suprugu.- Verovatno je pevač došao po uverenje dan ranije jer se uplašio da već danas tu potvrdu ne bi dobio, što bi zakomplikovalo dobijanje stranog državljanstva - objašnjava izvor Kurira.Kako kaže, očigledno je da pevač nije znao da bi istu potvrdu bez problema dobio i na dan saslušanja.Lako do papira- On se u zgradi suda zadržao tek desetak minuta. Došao je u šalter salu oko podneva i, čim je u pošti uplatio taksu od 160 dinara, dobio je traženu potvrdu - navodi on.

Ana Ramadanovski
Ana Ramadanovski

Promenio priču... Džej
Promenio priču... Džej

Džej: Adil je dobar dečko, svima nam naiđe žuta minutaDžej Ramadanovski je oprostio bivšem zetu Adilu Maksutoviću što mu je brutalno prebio mezimicu Anu, i to samo dva meseca pošto se porodila. Da je ostavio u prošlosti sve ono što se dogodilo, a zbog čega se Adil i Ana sada nalaze na sudu, Džej je priznao u emisiji „Glamur“ na televiziji Hepi.- Adil je dobar dečko! - rekao je Džej Ramadanovski pred kamerama i dodao da mu je žao zbog svega što se dogodilo između njegove ćerke i Adila. A onda je za bivšeg zeta našao opravdanje:- Žao mi je što se to dogodilo, ali svakom može da dođe ta žuta minuta i da plane. On je baš dobar momak, redovno viđa dete, što pokazuje da je i dobar otac.Na pitanje novinarke emisije „Glamur“ da li to znači da će se Adil i Ana pomiriti, Džej nije hteo da precizno odgovori, već je rekao:- To ipak morate njih dvoje da pitate!(S. A. R.)SkandalPARKIRAO NA MESTU ZA SUDIJESaslušanje Adila Maksutovića i Ane Ramadanovski bilo je zakazano za 24. decembar prošle godine, ali je odloženo jer se nije pojavio pevačev advokat. Tada je Maksutović napravio skandal u Palati pravde, pošto je u dogovoru s radnikom obezbeđenja suda parkirao kola u garaži koja je predviđena samo za sudije i tužioce, čime je ugrozio bezbednost u zgradi suda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track