Dragana Džajić organizuje Formulu 1 u Monaku?
Foto: Tviter

Uspešna

Dragana Džajić organizuje Formulu 1 u Monaku?

Stars -
Moja grupa I ja smo pobedili na takmičenju koje smo imali na fakultetu, a kao nagradu dobili da zaista ove godine učestvujemo u organizaciji ovog veličanstvenog događaja koji je jako bitan za Monako, rekla je Dragana

Ćerka Dragana Džajica osvaja svet, ali ne samo svojom lepotom. Naime, budući da već nekoliko meseci živi i studira u Monte Karlu fakultet za procenu vrednosti i organizaciju velikih događaja, zgodna manekenka je imala sreće da je njena grupa zbog najboljeg rada odabrana da učestvuje u ovogodišnjoj organizaciji trke za Formulu 1 koja će se održati u maju.

"Jako ulažem u svoje obrazovanje i posebno mi je drago što se trud na kraju ispaltio. Na fakultetu smo početkom godine imali jednu vrstu takmičenja u okviru koga smo morali da osmislimo i prezentujemo najbolju moguću organizaciju u sklopu Formule 1 grand prix - a. Moja grupa I ja smo pobedili, a kao nagradu dobili da zaista ove godine učestvujemo u organizaciji ovog veličanstvenog događaja koji je jako bitan za Monako. Naravno, mi ćemo biti pomoć glavnim organizatorima, budući da se radi o svetskom događaju. Nadam se da ćemo biti podjednako uspešni kao i u našem takmičenju", istakla je ponosno lepa Džajina kći.

Ne propustite:

LEPA DŽAJINA KĆI: Seksi Dragana pored bazena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track