OTPUTOVALI U TURSKU: Željko zbog Jovane umalo zakasnio na avion!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Koncert Balkan projekat

OTPUTOVALI U TURSKU: Željko zbog Jovane umalo zakasnio na avion!

Stars -
On je sačekao da Jovana završi "Jutarnji program" i zajedno su na Aerodrom Nikola Tesla stigli malo pre leta zakazanog za 15.25, a poslednji poziv za ukrcavanje čuo se u trenutku kada su se čekirali

Iako je njegova ekipa muzičara juče rano ujutru otputovala u Istanbul, gde će večeras održati koncert, Željko Joksimović je zbog trudne supruge Jovane pomerio let za po podne i umalo zakasnio na avion.

On je, naime, sačekao da Jovana završi "Jutarnji program" i zajedno su na Aerodrom "Nikola Tesla" stigli malo pre leta zakazanog za 15.25, a poslednji poziv za ukrcavanje čuo se u trenutku kada su se čekirali. Oboje nisu krili sreću što će Dan zaljubljenih provesti zajedno, a Jovana je pokazala i trudnički stomak.

Joksimović je postao popularan u Turskoj još 2004. godine, kada je u Istanbulu osvojio drugo mesto na "Evrosongu" pesmom "Lane moje". Deset godina kasnije, veliki broj njegovih fanova iz te zemlje ponovo će imati priliku da ga čuje uživo, i to u velelepnom "Zorlu centru", gde će pojaviti sa "Ad hok orkestrom", s kojim nastupa u posebnim prilikama, poput one na "Evrosongu" u Bakuu 2012.

Pevač je ovaj spektakl, koji je dugo pripremao, nazvao "Balkan projekat". "Osnova ideja je da to bude spona muzičkog nasleđa balkanskih zemalja, čiji narodi mogu, svako za sebe, da pronađu svoj identitet u muzici kao vrhunskoj i jedinoj umetnosti koja nema granica. Zbog toga, jednako koliko i zbog svoje publike u Turskoj, sa velikim nestrpljenjem iščekujem nastup u Istanbulu", rekao je Joksimović.

NE PROPUSTITE:

Mina Joksimović: Biću zauvek sama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track