ISPUNILA MU ŽELJU: Tanjin svekar kritično, tražio da vidi unuke!
Foto: Dragan Kadić

Teško bolestan

ISPUNILA MU ŽELJU: Tanjin svekar kritično, tražio da vidi unuke!

Stars -
Prijatelj je bolestan, zdravstveno stanje mu se pogoršalo, kritično je, pa je tražio da vidi unučiće, zato su tako brzo otputovali, otkrio je pevačicin otac

Tanja Savić ima još jednu veliku brigu. Pevačicin svekar Đorđe je teško bolestan, zbog čega je hitno otputovala u Australiju, a ovu informaciju je pokušala da sakrije, tvrdeći da je na odmoru u Dubaiju!

Tanja se, naime, pred put pohvalila da sa porodicom ide na desetodnevni odmor u Dubai, a prava istina je da je hitno otputovala u Australiju, koju je napustila prošle godine. Otputovala je kako bi uslišila molbu teško bolesnog svekra da u bolnici vidi unuke, što je otkrio pevačicin otac Staniša Savić."Tanja nije na odmoru u Dubaiju, već je otputovala u Australiju! Znate, moj prijatelj je bolestan, zdravstveno stanje mu se pogoršalo, kritično je, pa je tražio da vidi unučiće, zato su tako brzo otputovali. Ne znam kada će da se vrate, ne zna ni ona, biće tamo za sada. Sa njom se i ne čujem, žena se čuje, pa mi kaže šta su pričale", rekao je Tanjin otac.

"Nama Tanja ne priča mnogo o braku, sigurno je da se oni, kao i svaki bračni par, svađaju, ali razvoda neće biti, pogotovo ne sad kad ih je snašlo sve ovo", rekao je Savić.

Njen iznenadni put u Autraliju poremetio je i njene poslovne planove. Naime, Tanja nije imala onoliko koncerata koliko je očekivala, pa je odlučila da snimi duet sa Slavicom Ćukteraš, s kojom je godinama bila u svađi, verujući da će tom pesmom uspeti da se vrati na estradni vrh.

"Neizvesno je i da li će Tanja snimiti duet sa Slavicom, jer njen boravak u Australiji može da potraje, pošto Dušan neće ostaviti majku samu, dok mu je otac u bolnici, a neće ni pustiti Tanju da sa decom dođe u Srbiju bez njega", rekao je izvor blizak pevačici.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track