JAŠAR OPROSTIO KUMU: Vratio sam se kod Saše zbog nove televizije!
Foto: Dragan Kadic

Ponovo zajedno

JAŠAR OPROSTIO KUMU: Vratio sam se kod Saše zbog nove televizije!

Stars -
Moj kum osniva novu televiziju, pozvao me je da gostujem i naravno da sam prihvatio

Da kum nije dugme, pokazao je pevač Jašar Ahmedovski, koji se posle više od četiri godine pauze pojavio na sceni „Granda“, iako je do pre godinu dana pričao da je za njega produkcija njegovog venčanog kuma Saše Popovića cirkus i da ne želi da bude deo toga!

Jašar se zbog pokretanja "Grandove" televizije vratio toj velikoj produkcijskoj kući, i već je gostovao u Grand šouu zajedno sa svojom kumom, a Sašinom suprugom Suzanom Jovanović.Oni su se srdačno pozdravili i ćaskali sve dok ih organizator nije pozvao na binu, gde su i zapevali zajedno. Kada su završili snimanje, stigao je i Popović, koji se takođe sa Ahmedovskim pozdravio i izljubio, iako dugo nisu bili u kontaktu. Kada smo pozvali Jašara da ga pitamo o pomirenju sa kumom Sašom, on nam je objasnio zašto je svojevremeno odlučio da napusti „Grand“.

"Ja sam otišao iz „Granda“ jer mi neki ljudi, koji se pojavljuju tamo nisu odgovarali. Jednostavno, sebe u svemu tome nisam video i povukao sam se. Nikada se sa kumom nisam svađao, samo se nismo čuli i to je to. Moj kum osniva novu televiziju, pozvao me je da gostujem i naravno da sam prihvatio. Ja sam među prvim pevačima bio u „Grandu“, kada je ta produckija počela da radi, tako da ću i ovog puta biti tu. Spremam novi album i izdaću ga baš za „Grand“, tako da ću se češće pojavljivati u ovim emisijama", rekao nam je pevač.

Foto: Damir Kadić
Foto: Damir Kadić

"Sami će se oni pronaći, neću da imenujem nikoga. Sada se to dosta pročistilo", nije hteo da odgovori koji pevači mu nisu odgovarali.

Podsetimo, pre više od četiri godine, Ahmedovski je napustio produkcijsku kuću svog kuma i tada prekinuo svaki kontakt s njim.

"Između nas dvojice nije bilo nijedne ružne reči, a kamoli svađe. Ipak, prekinuli smo sve kontakte. Teško ljudi mogu da razdvoje privatno od poslovnog, što je zapravo glavni problem. Verovatno su moj prelazak iz „Granda“ u drugu diskografsku kuću mnogi protumačili kao da sam kumu zabio nož u leđa. To nema veze s istinom. Nisam ja Saleta uzeo za kuma zato što je direktor „Granda“, već zato što smo imali toliko toga zajedničkog lepog, voleo sam ga kao prijatelja. Eto, nismo se dugo čak ni slučajno sreli. Sebe nisam video u okruženju u kojem se on nalazi, sa kvaziprijateljima, ljudima koji mu povlađuju, lažno se smeškaju, ulaguju se", rekao je pre dve godine pevač.

NE PROPUSTITE:

Saša Popović: Budite srećni što postoji Željko Mitrović!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track