VIŠE U VODI NEGO NA SUVOM: Otrovne pčele i pauci prestravili Cviju

Insekti opasniji od ajkula

VIŠE U VODI NEGO NA SUVOM: Otrovne pčele i pauci prestravili Cviju

Stars -
Naime, veća je smrtnost i opasnost od izvesnih vrsta pauka i otrovnih pčela nego od ajkula, tako da provodim više vremena u vodi nego na suvom, rekao je Stefan Cvijović

Stefan Cvijović Cvija protekle dve nedelje skoro svako veče punio je diskoteke širom Australije u sklopu svoje velike turneje u „zemlji kengura“.

S obzirom na to da su mu koncerti bili rasprodati unapred, mladi kantautor ima dovoljno razloga za oduševljenje i slavlje.

"Polaskan sam i fasciniran energijom publike koju su mi slali bukvalno prilikom svakog nastupa. Zemlja je prelepa, more, plaže, vegetacija… Iskoristio sam priliku da snimim i kadrove za novi spot, ali i da se u pauzi između nastupa dobro odmorim i napunim baterije. Naravno, podrazumeva se da sam svaki slobodan trenutak koristio za obilazak znamenitosti, ali sam i „apsolvirao“ biologiju Australije. Naime, veća je smrtnost i opasnost od izvesnih vrsta pauka i otrovnih pčela nego od ajkula, tako da provodim više vremena u vodi nego na suvom!", kroz smeh je rekao Cvija koji se ovih dana vraća u Srbiju odakle vrlo brzo odlazi na turneju po Americi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja