RADA SE VIŠE NE KRIJE: Momir i ja se samo volimo, ne radimo ništa loše!

Priznala vezu

RADA SE VIŠE NE KRIJE: Momir i ja se samo volimo, ne radimo ništa loše!

Stars -
Vezu sam priznala jer mi je više bilo mučno da se krijem u stanu. Skrivajući se, činilo mi se kao da radim nešto što je nedozvoljeno, a mi ne radimo ništa loše, samo se volimo, rekla je Manojlovićeva

Rada Manojlović godinu dana pokušavala je da prikrije svoju vezu sa advokatom Momirom Gajićem, ali zbog sve češćih medijskih spekulacija o tome kako je dečko samo koristi, pevačica je rešila da stavi tačku na dalja nagađanja i otkrije detalje svoje veze.Iako je uporno pokušavala da svoj privatan život sačuva samo za sebe, Rada Manojlović je u emisiji "Glamur" otkrila zašto je ipak progovorila o svojoj ljubavi sa Momirom Gajićem.

"Vezu sam priznala jer mi je više bilo mučno da se krijem u stanu. Htela sam, kao sav normalan svet da odem u bioskop, u grad, šetnju. Skrivajući se, činilo mi se kao da radim nešto što je nedozvoljeno, a mi ne radimo ništa loše, samo se volimo", rekla je kroz osmeh pevačica.

"Ne želim više da komentarišem privatan život u medijima, već da uživam u svojoj harmoničnoj vezi", zaključila je na kraju razgovora Rada.

NE PROPUSTITE:

RADA KONAČNO PRIZNALA: Srećna sam sa Momirom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track