NIKAD MRŠAVIJA: Ana Nikolić se stesala na Tajlandu!
Foto: Instagram

Dovela liniju do savršenstva

NIKAD MRŠAVIJA: Ana Nikolić se stesala na Tajlandu!

Stars -
Iako je na letovanje otišla kako bi se odmorila odmah po povratku ju je dočekao haos i naslovne strane zbog navodne veze sa oženjenim muškarcem

Pop zvezda Ana Nikolić nedavno je boravila na Tajlandu, što je izazvalo brojne kontraverze u domaćim medijima.

Prema navodu nekih medija, Ana je na letovanje otišla sa oženjenim dečkom koji je od nje stariji čak 18 godina, a ona se branila ćutanjem.

Ipak, kad je odlučila da progovori, demantovala je pomenute navode i rekla kako je reč o plaćenoj negativnoj kampanji protiv nje.

"Bežim od tabloida u želji da sačuvam svoj mir, a to mi se obija o glavu i svakodnevno mi stvara stresne situacije. Osećam se loše zbog toga. Deset godina sam na muzičkoj sceni i nikada se neću navići na tračeve. Retko kad demantujem bilo šta, ali ovo što se dešava poslednjih meseci prešlo je granicu dobrog ukusa. Reč je o negativnoj, plaćenoj kampanji koja se od avgusta vodi protiv mene", rekla je Ana nedavno za Story.

Osim pomenutih negativnih priča, ostale su joj lepe fotografije sa Tajlanda na kojima je pokazala kako je skinula višak kilograma i da konačno poseduje vitku liniju kakvu je imala prošle godine.

NE PROPUSTITE:

MAMAC ANE NIKOLIĆ: U providnoj haljini mami fanove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track