KOLEGE ISMEJALE SEVERINU: Mi smo uzeli 100.000 evra za Oskara!
Foto: Marina Lopicic

Traila pare da dođe na dodelu

KOLEGE ISMEJALE SEVERINU: Mi smo uzeli 100.000 evra za Oskara!

Stars -
Indira iz Kolonije, Aco Pejović i Jadranka Barjaktarević osuli su paljbu po hrvatskoj pevačici zbog nedolaska po nagradu, a zemljakinja joj je poručila da će sve što su dobili podeliti s njom

Severinu Vučković, hrvatsku pevačicu, koja nije htela da dođe na dodelu crnogorskog Oskara bez novčane nadoknade, kolege su oštro iskritikovale.

"Severina je tražila novac da dođe. Dogovorili smo se s njenim menadžerom Tomislavom Petrovićem. On je potvrdio dolazak, ali nam je tražio finansijsku nadoknadu. Mi smo odbili takvu ponudu jer nije uobičajena procedura da plaćamo da bi se neko pojavio na dodeli Oskara", rekao je Damjanović ranije za Kurir.

Kolege, koje su ovu manifestaciju doživeli kao veliku čast, nisu štedeli hrvatsku pevačicu.

"Hvala CKM na divnoj organizaciji svečanosti i građanima Crne Gore koji su dali glas za mene. Žao mi je što niste organizovali autobus za dotične da dođu", poručio je ironično Aca Pejović primajući nagradu, dok je pevačica Jadranka Barjaktarović rekla da je Severinin gest grozan.

Frontmenka hrvatske grupe Colonia, koja nije mogla da prestane da se smeje na račun svoje zemljakinje."Sto hiljada evra smo dobili, sto hiljada! Sad idemo u kazino da sve dupliramo! Daćemo i Severini", rekla je Indira pred kamerama.

http://www.youtube.com/watch?v=_FvDHk5x7OY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track