Ogromno interesovanje za koncert Ane Bekute

Svi žele u Sava centar 13. marta

Ogromno interesovanje za koncert Ane Bekute

Stars -
Pripreme za solistički koncert su u toku i Bekuta ima svakodnevne probe s orkestrom Aleksandra Sofronijevića, koji će je pratiti u Sava centru

Biće krcato.Tradicionalni spektakl koji Ana Bekuta najavljuje za 13. mart u Sava centru uveliko se približava. Za koncert vlada ogromno interesovanje i traži se karta više, i to kako kod publike tako i kod kolega koji su poštovaoci Aninog dugogodišnjeg uspešnog rada.

Pripreme za solistički koncert su u toku i Bekuta ima svakodnevne probe s orkestrom Aleksandra Sofronijevića, koji će je pratiti u Sava centru. Očekuje se pregršt iznenađenja, velika estradna imena, koja će biti specijalni gosti, kao i prisustvo velikog broja poznatih ličnosti.U izvođenju bogatog repertoara starih i novih hitova s poslednjeg albuma „Hvala, ljubavi“ uživaće štićenici domova za nezbrinutu decu Zvečanska, „Drinka Pavlović“, kao i deca iz brojnih drugih humanitarnih ustanova.Preostale ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni Sava centra i na prodajnim mestima Eventima.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track