ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Tijana, Marina, Ljiljana, Gorana i Ajša!

Pevački šou

ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Tijana, Marina, Ljiljana, Gorana i Ajša!

Stars -
Takmičarke su dale sve od sebe kako bi se plasirale u dalji krug takmičenja

I ove subote učesnici takmičenja "Zvezde Granda" dali su sve od sebe kako bi ubedili žiri da im omogući prolaz u dalji tok takmičenja.

Takmičenje će nastaviti: Milentijević Tijana, Radosavljević Marina, Ljiljana Obradović, Gorana Babić i Ajša Kapetanović.

Mlade pevačke nade ocenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Žika Jakšić, Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

23.48 U sledeći krug takmičenja idu: Milentijević Tijana, Marina Radosavljević, Ljiljana Obradović, Gorana Babić i Ajša Kapetanović.

23.18 Jedanaest devojaka peva u baražu.

23.09 Pod brojem 15 je Ana Milošević iz Bora i ona peva pesmu Ane Bekute "Sve sam stekla sama". Za drugu pesmu je izabrala "Popij me kao led", Cece Ražnatović.

Aca Lukas je dao prvi glas, a za njim i Zorica Brunclik, kao i ostali članovi žirija. Kandidatkinja je prošla dalje.

23.02 Maja Petrović peva Cecinu pesmu "Pustite me da ga vidim". Niko još nije pritisnuo taster. Kao drugu pesmu peva "Zlatiborske zore" Ane Bekute.

Šaban i Snežana su pritisnuli tastere, međutim, produkcijski žiri više nema mogućnost da "spase" kandidate i ova takmičarka nije prošla.

22.52 Sledeća takmičarka je Milana Stevanov peva pesmu "Lepi moj" Snežane Đurišić. Prvi je taster pritisnuo Šaban. Kao drugu pesmu peva"Učiniću sve" opet Snežane Đurišić. Snežana je odmah pritisnula taster.

Većina članova žirija je pritisnula tastere. Samo Bosanac nije pritisnuo taster. Saša je zatražio Snežanino mišljenje. "Lepi moj" nije dobra bila. Ne može sa toliko trilera da se peva ova pesma. Ova druga pesma je u redu. Može da ide u baraž", rekla je Sneža, a Bosanac se Složio sa njom.

"I jedna i druga pesma su mi bile okej. Obe pesme su teške, a ona je uspela da se izbori sa obe pesme. To e nešto što zaslužuje bar baraž", rekao je Šaban i produkcija je pustila kandidatkinju dalje.

22.33 Dvanaesta po redu Anastazija Mitrović peva pesmu Jelene Tomašević "Jutro". Druga pesma je od grupe Alegro "Živim za to". Svi članovi žirija su se složili i kandidatkinja je prošla dalje.

22.24 Jedanaesta po redu je Haira Beba Bojadžija, a peva "mušku" pesmu, odnosno Šabana Šaulića "Tebe da zaboravim". Niko nije pritisnuo taster, i Haira peva drugu pesmu "Veseljak" Ane Bekute.

Nažalost, kandidatkinja nije prošla dalje.

Zorica i Snežana Đurišić su bile šokirane. "Haira, šta se desilo sa vama? Rekla sam oči ću da iskopam svakom ko ne glasa za vas", rekla je Zorica.

I produkcija nije mogla da veruje šta se desilo sa pevačicom. "Izraz, dikcija, način na koji ste pevali... sve nas je iznenadilo", rekao je Saša.

"Meni je ovo klasičan primer kako prevelike pohvale mogu negativno da utiču na kandidata. Ovo je propali pokušaj fasciniranja žirija. Toliko je bilo lepih i teških ženskih pesama koje ste mogli da otpevate...", rekao je Lukas.

22.17 Deseta nastupa Gorana Babić iz Prokuplja, a peva pesmu "Ti si želja mog života". Zorica je na kraju prve pesme pritisnula taster za prolazak, a odmah za njom i Snežana Đurišić.

"Crno i zlatno" Seke Aleksić je Goranin drugi izbor pesme. Ona je krenula da đuska na sceni kao Seka Aleksić.

Moraće produkcija da da svoj sud. "Kandidati su toliko nepredvidivi, ali mi ćemo Goranu pustiti u baraž", rekao je Saša.

22.09 Deveta po redu je Tijana Milentijević, a peva pesmu Ane Bekute "Kralj ponoći". "Između mene i tebe tama" Snežane Đurišić je Tijanin drugi izbor. Aca Lukas je pritisnuo taster prvi, a za njim Šaban i Bosanac.

"U prvom kolu je sa toliko godina otpevala Zorićinu pesmu odlično i mislim da bi trebalo da joj damo šansu", rekao je Saša.

"Meni je bilo izuzetno lepo na nekim mestima. Možda joj je malo viši tonalitet nego što je trebalo. Ima lepu boju glasu", rekao je Šaban.

"Ja da sam znala da je ona mlada tako, ja bih glasala za nju. Ne bih htela da joj srušim snove, možda je dan nije bio dobar...", smatra Brunclikova, a Snežana se složila sa njom.

Bosanac je rekao da je devojčica "Komercijalna do bola". Aca Lukas je rekao da je devojčica briljantno otpevala refrene obe pesme.

22.03 Osma takmičarka je Marina Radosavljević iz Vrnjačke Banje, a ona peva pesmu Lepe Brene "Evo zima će". Kao drugu pesmu izabrala je pesmu Ane Bekute "Ostavljena ja". Svi članovi žirija su pritisnuli taster i kandidatkinja je prošla dalje.

21.55 Kandidatkinja pod brojem 7 zove se Ajša Kapetanović, ima 13 godina, a peva pesmu "Imendan" grupe Alegro. Šaban i Zorica su pritisnuli u isto vreme taster. "Meni je ovo lepo", rekao je Šaulić, a Snežana se nadovezala i rekla da "ova cura" lepo peva.

Za drugu pesmu je izabrala "Šta mi ko može sad" Aleksandre Radović. Svi članovi žirija su pritisnuli tastere.

21.35 Šesta nastupa Dinela Mušanović, a peva pesmu "Moja zajletvo" članice žirija Zorice Brunclik. Za drugu pesmu je izabrala "Veseljak" Ane Bekute. Šaban je prvi pritisnuo taster. "Udario bih joj i na tvojoj pesmi, ali ima onaj malo Bosančev vibrato", obratio se Šaban Zorici.

"Ova kandidatkinja nas je ostavila malo ravnodušnim", rekao je Saša. Aca Lukas je rekao da mu je delovalo kao da ona neobavezno peva. "Nije mi to to, ali kao da sam na karaokama", rekao je Aca Lukas.

Produkcija nije želela da pusti kandidatkinju dalje.

21.30 Peta nastupa Aleksandra Nikolić. Za prvu pesmu je izabrala "Tugo moja" Viki Miljković, dok je za drugu pesmu izabrala "Kleo se kleo" Snežane Đurišić. Šaban Šaulić i Aca Lukas su pritisnuli tastere.

"Pošto mi i vidimo i čujemo kandidatkinju, razlikuje nam se mišnjenje", rekao je Saša Popović.

"Ja sam video Sašinu i Žikinu reakciju kako buljite u ekran i da su vam oči ispale i zato sam pritisnuo taster", nasmejao je sve u studiju Lukas.

21.24 Četvrta po redu je Sandra Čaprić iz Ivanjice, a peva pesmu Marije Šerifović "U nedelju". Aca Lukas je prvi pritisnuo taster u prvoj pesmi. Kao drugu pesmu peva Cecin "Poziv". Bosanac je pritisnuo taster nakon Lukasa, a zatim i Zorica Brunclik i Snežana Đurišić. Na kraju je i Šaban pritisnuo taster.

21.17 Treća kandidatkinja je Katarina Gardijan. Ona je za prvu pesmu izabrala "Pile" Cece Ražnatović. Iako nije dobila nijedan pritisnuti taster, Katarina peva drugu pesmu Emine Jahović "I da mogu". Kandidatkinja je dobila jedan glas od Zorice Brunclik.

"Što se tiče prve pesme tiče, ne sviđa mi se, ali joj je druga lepo legla", rekla je Zorica, a Snežana se složila sa Brunclikovom. "Prva pesma joj je bila robusna, intonativno je bila klimava, ja je ne bih pustio", rekao je Bosanac.

Međutim, produkcija je odlučila da kandidatkinja ide dalje.

21.11 Pod brojem dva nastupa Dženana Đidić, koja je za prvu pesmu izabrala "Poželela" Indire Radić. Druga pesma je "Crno i zlatno" koju u originalu izvodi Seka Aleksić. Nažalost, nijedan član žirija nije pritisnuo taster i kandidatkinja nije prošla dalje.

21.07 Prva takmičarka koja nastupa zove se Ljiljana Obradović, a kao prvu peva narodnu pesmu "Jutros mi je ruža procvetala". Zorica Brunclik je pritisnula taster i kandidatkinja je krenula sa drugom pesmom "Nije meni" Ane Bekute. Svi članovi žirija su pritisnuli taster i kandidatkinja je prošla dalje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track