ISKEŠIRAO 10.000 EVRA: Goca Božinovska od dečka dobila sat od belog zlata!
Foto: Kurir štampano

Poklon za 8. mart

ISKEŠIRAO 10.000 EVRA: Goca Božinovska od dečka dobila sat od belog zlata!

Stars -
Tačno je da me je moj dragi obradovao ručnim satom i da sam presrećna. Ali, o ceni ne bih, nije primereno. Mene može do suza da dovede i jedan cvet, a kamoli ovakav poklon, rekla je uzbuđeno pevačica

Bivša farmerka i pevačica Goca Božinovska nedavno je svoju kolekciju nakita upotpunila ručnim zlatnim satom, za koji poznavaoci tvrde da košta skoro 10.000 evra! Darodavac je bio niko drugi do njen dugogodišnji partner Nebojša Tubić Žabac.

"Kada je nedavno videla sat u jednoj prestižnoj radnji, Goca je bila oduševljenja dizajnom. Kako se bližio 8. mart, Žabac je iskoristio priliku i smislio kako da je obraduje, pa je za svoju voljenu pazario upravo nakit koji se njoj svideo. Inače, ručni sat je od od belog zlata. Božinovska je u petak uveče priredila sedeljku za prijatelje jer je sutradan morala na tezgu, a Žabac je iskoristio priliku, te je pred svima svojoj dragoj uručio poklon koji je spremio za tu priliku", kaže naš sagovornik, dodajući da su svi prisutni bili oduševljeni darom.

"Goca je prvo ugledala plišanu kutiju, a kad ju je otvorila, kućom se prolomio radosni uzvik. Pevačica je odmah poletela u zagrljaj Žapcu i počela da ga ljubi. Potom je pokazala prijateljima sat. Ona je čak zaplakala od sreće", završava naš izvor.

Potvrdu ove informacije dobili smo i od same pevačice.

"Tačno je da me je moj dragi obradovao ručnim satom i da sam presrećna. Ali, o ceni ne bih, nije primereno. Mene može do suza da dovede i jedan cvet, a kamoli ovakav poklon", rekla je uzbuđeno pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track