Ana Ramadanovski: Adil me je udarao s obe ruke i šutirao, ali neću da ga tužim!
Foto: Nebijša Mandić

Saslušana u sudu: Džejova ćerka oprostila mužu batine

Ana Ramadanovski: Adil me je udarao s obe ruke i šutirao, ali neću da ga tužim!

Stars -
Smiruje strasti: Džejova ćerka opisala šta se dogodilo 6. decembra prošle godine, ali je na kraju rekla da ne traži odštetu, niti želi krivično da ga goni

Komuniciraju zbog deteta!Ana Ramadanovski, koja je u utorak prvi put saslušana nakon što je 6. decembra prošle godine na nju nasrnuo nevenčani suprug Adil Maksutović, potvrdila je da ju je pevač tokom svađe prvo gurnuo na pod, zatim udario po glavi s obe šake u isto vreme, a onda je šutnuo u stomak. Međutim, navela je da nije imala nikakve vidljive povrede, kao i da se ne pridružuje njegovom krivičnom gonjenju.Letele činije- Nije tačno to što je on rekao da sam bila ljubomorna, čak mi je to i zamerao. Te večeri, kad je stigao kući, posvađali smo se zbog ručka koji sam spremila. U jeku rasprave, gurnuo me je na pod. Ja sam sa stola uzela mobilni telefon i činiju, bacila sam ih i razbila. Kad sam ustala, počeo je da me juri po kući. Sustigao me je i udario mi, kao aplauz, dva šamara - ispričala je, kako Kurir nezvanično saznaje, ćerka Džeja Ramadanovskog na saslušanju.Kako je navela, u stan su dojurili njegovi roditelji i brat, ali se pomahnitali pevač ni tad nije smirio.- Otac i brat su pokušali da ga zadrže, ali se on otimao i tad me je šutnuo u desnu stranu stomaka - rekla je ona.Džej pozvao policijuPo savetu Adilove majke, tad je izašla iz stana, ali nije uspela da povede i dete, jer joj on to nije dozvolio. Zbog toga je, kako je rekla, njen otac pozvao policiju.- Nisam smela sama da se vratim, zbog toga je tata pozvao policiju. Moram da kažem, nikakve povrede nisam imala, niti sam zbog toga išla kod lekara. Imala sam kritičnu trudnoću i krvarenja i zbog toga redovno idem na preglede - naglasila je Ana juče.Saslušanju nije prisustvovao Adil, koji je ranije rekao da se kaje zbog svega i da bi voleo da mu bivša supruga da još jednu šansu. Kako izvor Kurira navodi, nije delovalo kao da je voljna da mu je da.Neprijatno joj- Ne živimo više zajedno, ali se viđamo zbog deteta - kazala je Džejova ćerka.Nakon saslušanja, sačekali smo Anu, ali ona nije želela da priča:- Nemojte da me pratite, neprijatno mi je. Kako bi vama bilo da ja vodim brigu o vašem životu.

Želi da opet budu porodica... Adil Maksutović bi voleo da mu se Ana vrati
Želi da opet budu porodica... Adil Maksutović bi voleo da mu se Ana vrati

Prebolela BILA SAM U ŠOKU!Ana Maksutović juče je navodno na saslušanju rekla i da je sve prebolela.- Bila sam u šoku posle svega, ali nikakve posledice, ni fizičke ni psihičke, nemam - rekla je i delimično i sama, kao i Adil, okrivila medije „jer su sve preuveličali“.

Adil pravi dilPRIZNAĆE KRIVICU ZA MANJU KAZNU?Adil Maksutović, kako Kurir nezvanično saznaje, spreman je da Prvom osnovnom tužilaštvu ponudi sklapanje sporazuma.- Ana se nije pridružila krivičnom gonjenju, niti je istakla imovinski zahtev, pa postoji velika šansa da on uspe s tužilaštvom da se dogovori da prizna krivicu u zamenu za blažu kaznu. Još je neizvesno da li će to biti sporazum o priznanju ili oportunitet - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track