LJUPKA STEVIĆ: Obožavam da pevam Cecine pesme!
Foto: Marina Lopicic

Zagrejala publiku

LJUPKA STEVIĆ: Obožavam da pevam Cecine pesme!

Stars -
Kada sam zauzela scenu obuzela me je neka neverovatna energija, i činilo mi se kao da letim po bini, rekla je Ljupka

Pevačica Ljupka Stević, pošto je pre dva dana na prepunom koncertu u Šabcu, na sjajan način zagrejala publiku za Cecin nastup, pevajući najpoznatije hitove svojih koleginica Lepe Brene, Vesne Zmijanac i drugih, sprema se da ponovi taj uspeh i u Ljubljani.

"Iznenađena sam kako je publika dobro reagovala na moj nastup. Kada sam zauzela scenu obuzela me je neka neverovatna energija, i činilo mi se kao da letim po bini", rekla je Ljupka. Ona se požalila kako joj je najteže bilo da napravi repertoar koji ne sadrži Cecine pesme.

"To mi je zaista bilo najteže, s obzirom na to da i ja i mnoge moje koleginice, na svojim nastupima obožavamo da pevamo njene hitove", dodala je pevačica.

Ljupka je istakla i kako je izuzetno ponosna na svoje nastupe, te da će joj saradnja sa Cecom svakako otvoriti vrata ka novim ponudama.

"Kada toliko ljudi u jednom trenutku vide moj nastup, logično je da ću očekivati pozitivne stvari i nove ponude, pogotovo iz inostranstva, jer će putem interneta moći i oni da vide kako je sve to izgledalo, istakla je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track