IZNENAĐENJE ZA STARLETU: Stanija gola na majici!

Dobrojevićeva nije mogla da veruje

IZNENAĐENJE ZA STARLETU: Stanija gola na majici!

Stars -
Na opšte iznenađenje Dobrojevićeve, jedan od članova "Digitalne grupe" je skinuo jaknu ispod koje je nosio majicu sa Stanijinim likom

Stanija Dobrojević gostovala je kod Lee Kiš u emisiji kada je doživela specijalno iznenađenje.

Članovi rok benda "Digitalna draga" rekli su da su se podelili u dve kategorije. Jedan od članova grupe navija za Staniju, dok je drugi za drugu sterletu sa kojom je Stanija ovih dana imala sukob, Soraju.

Na opšte iznenađenje Dobrojevićeve, jedan od članova "Digitalne grupe" je skinuo jaknu ispod koje je nosio majicu sa Stanijinim likom. Međutim, to ne bi bilo čudno da fotografija koja je na majici nije gola Stanija. Ona se svojevremeno slikala za Plejboj i upravo je ova slika iskorišćena.

Starleta je bila na takozvanoj "vrućoj stolici". Peđi d Boju se dopala njena košulja, ali je rekao da bi mu se najviše svidelo da je košulju iskombinovala sa šortsem.

Stanija je progovorila i o prepucavanju sa Sorajom. "Skandal je krenuo od gospođice Soraje. To je sve lažno i lažne priče. Radi se kampanja protiv mene. Podnela sam tužbu i ovo treba da se nastavi na sudu".

Nemanja Stevanović je pitao šta je Staniji najteže palo na Farmi. "Najteže su mi padali međuljudski odnosi, kao i verbalne uvrede, ali i ljubavne trzavice", iskrena je bila starleta.

O ljubavi sa Filipom nije želela mnogo da razgovara. "Završila se i ljubav sa Filipom. Puklo je kao da je nije bilo", a u publici se čulo "To, bravo".

Stanija je rekla da ide u Ameriku i da ostaje do daljnjeg.

http://www.youtube.com/watch?v=xI475pVu2pU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track