BOJANA NAPALA OBOŽAVATELJKA: Bacila se na haubu automobila!
Foto: Pr

Htela da je vodi za Beograd

BOJANA NAPALA OBOŽAVATELJKA: Bacila se na haubu automobila!

Stars -
Devojka se bacila na haubu i insistirala da krene sa mnom u Beograd, ali je bila veoma ljubazna, grlila me i ljubila sve vreme, rekao je pevač
1 / 10 Foto: Pr

Bojan Bjelić se svakim danom sve više uverava da je odabrao prave pesme, jer gde god nastupa, traži se karta više.

Tako je bilo i u subotu u Vukovaru. Prepun klub bio je mali da primi sve one koji su želeli to veče da se dobro provedu uz Bojanov nastup. I na ovom nastupu popularnog pevača je bilo tek nekoliko momaka, jer je klub bio pun prelepih devojaka.

Devojke su celo veče bile raspoložene i sa Bojanom pevale, ali i igrale uz samu binu, ali je jedna ipak otišla korak dalje, pa se u trenutku kada je Bojan ulazio u auto, bacila ispred njega. A kako je Bojan odbio da je povede sa sobom, fizički je nasrnula na njega i počela da ga udara.

"Nastup u Vukovaru bio je odličan. Jedna obožavateljka pravila je probleme, ali nije došlo do fizičkog kontakta. Devojka se u jednom trenutku bacila na haubu i insistirala da krene sa mnom u Beograd, ali o fizičkom napadu nije bilo reči.

Bila je veoma ljubazna, grlila me i ljubila sve vreme, ali nisam mogao da ispunim njenu želju da je povedem sa sobom, na čemu je konstantno insistirala“, priznao je Bojan.

Popularni pevač nije hteo da komentariše zašto je obožavateljku odbio i da li ga neka posebna devojka te noći čekala u Beogradu, ali je sasvim sigurno da će se sa pomenutom obožavateljkom ponovo sresti i to vrlo brzo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track