ZORICA BRUNCLIK: Kvaka mi je otvorio vrata života i estrade!

Sredom uveče

ZORICA BRUNCLIK: Kvaka mi je otvorio vrata života i estrade!

Stars -
Jedino sam nove stvari nosila kad mi je on kupio. On me prvi put odveo u Robnu kuću i sve mi kupio, ispričala je Zorica jedan deo svog života

Ognjen Amidžić je u svoj šou pozvao pevačicu Zoricu Brunclik, kao i njenog supruga, poznatog harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Pevačica i njen suprug poznati su po kvalitetnom i skladnom braku, a u emisiji je Zorica pričala i o tome kako je bila na svadbi njenog sadašnjeg muža i Vesne Zmijanac, kao i kako Vesna nikada nije održala reč. Naime, Vesna je Kemiša i Zoricu pozvala na jagnjetinu u svoju kuću na Bukulji, ali nikada nije održala to obećanje.

Tok emisije:

23.46 Zorica i Kemiš pričali su o svojoj ideji za takmičenje harmonikaša. Ognjen je pitao Kemiša koja je njegova tajna, pošto se zabavljao sa lepim ženama, a on je rekao "Pa, Ševa", aludirajući na kompoziciju.

"Meni je Kvaka otvorio vrata estrade i života. Jedino sam nove stvari nosila kad mi je on kupio. On me prvi put odveo u Robnu kuću i sve mi kupio", pohvalila se Zorica.

23.27 "Kemiš i ja se zovemo "mama" i "tata", kad ti je neko bračni drug, mama i tata i sve... Postanemo jedno drugom isti. Mi smo nagrađeni od Boga. Sreli smo se posle mnogo lutanja emotivnog života. Našli smo se", rekla je Zorica.

Zorica je rekla da joj se Kemiš nije sviđao ranije. "Prvo je mlađi od mene. Ja sam već bila gospođa od 31.On je život živeo punim plućima. Dok nas dvoje nismo spojili te dve hemije, bila mašina za pravljenje para. Najstarija ćerka mi je rekla da se sviđam Kemišu, ali ja joj nisam verovala", pričala je Zorica.

Pevačica je govorila da je bila na Kemiševoj i Vesninoj svadbi. "Zvali su me na svadbu. I donela sam veoma dobar poklon. On je trebalo da mi radi ploču. Ja kad sam došla, Kemiš svira na jednom mestu, ona na drugom sa gostima, nije me ni uvažio", rekla je pevačica.

"Mi nismo pravili svadbu. Ja sam morala da se dokažem. Ako mogu da zatrudnim, onda ćemo se venčati. Mi smo se venčali u kući, i ja sam otišla da se porodim".

Neko pametan koji je bio sa njom u šemi tada mislio je da bi bilo dobro tom pričom da je probije. "Niti sam ja njoj njega uzela, i on je najbolji poklon koji sam od nje dobila. Ona je davno obećala da će mene i Miroljuba zvati na jagnjetinu na Bukulju, ali ja sam zaboravila da ona ne drži reč", reklaje Zorica kroz osmeh.

23.21 Zorica je pričala o svojim planovima da napravi koncert u Areni.

"Ipak ja postojim 40 godina. Retko si mogao da postigneš da te prate. Sad je već drugačije, sad možeš i da kupiš ljude da te prate", rekla je Zorica povodom svog današnjeg vremena u muzike.

"Ti si jedini u mojoj karijeri koji je imao tako detaljnu pripremu za intervju sa mnom." Ona ga je pitala da li je zaboravio kad je bio mali da ga je Zorica pomazila po kosi. "A što me do sada nisi zvao u emisiju, iskreno? Ja postojim mnogo godina", rekla je Zorica, dok se Ognjen branio kako on ne radi dugo ovu autorsku emisiju.

Zorica je rekla da se uvek starala o sebi i ako se ne bi bavila muzikom da bi mogla da se bavi bilo kojim drugim zanimanjem.

22.54 Brunclik je pričala o tome da je zabranjena na RTS-u. "Laka mu crna zemlja, taj koji me je zabranio, umro je, ali ja i dalje nisam dobila nikakav poziv, ništa. Meni 15 godina karijere niko ne može da vrati", smatra Zorica.

22.47 Zorica Brunclik priznala je koliko zapravo ima godina. "Da, imam 59 godina i baš me briga. Nemam problem to da priznam", rekla je pevačica.

Što se tiče žiriranja u Zvezdama Granda, Zorica je priznala da među žirijem ima svađa i prepirki. "Sa Šabanom se najmanje svađam, ipak sam ja njemu kuma. Ali sa Bosancem skoro uvek. Svi branimo svoje mišljenje".

Ona smatra da iako se oni u žiriju šale, u svakoj šali ima pola istine. "Njih troje su toliko blizu da se stalno došaptavaju. Ja sam podelila na donji i gornji dom. Aca i ja smo gornji, jer sam se ja izborila za to", rekla je pevačica kroz smeh.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track