OTAC TANJE SAVIĆ: Laž je da se moja ćerka ne vraća u Srbiju!
Foto: Nemanja Pancic

Demantovao

OTAC TANJE SAVIĆ: Laž je da se moja ćerka ne vraća u Srbiju!

Stars -
Među njima nema puno prepirki, super se slažu i puno se vole, oni su otišli za Australiju zbog mog prijatelja Dušanovog oca koji je jako bolestan i bilo bi neodgovorno da ga Dušan sada napusti, rekao je Staniša Savić

Na spekulacije u medijima da je Tanja Savić ucenjena zbog dece i da ne dolazi više za Srbiju, njen otac Staniša rekao je da su to gluposti i neistine koje neko plasira u javnost.

"Tanja je dobro i u odličnim je odnosima sa svojim suprugom Dušanom. Među njima nema puno prepirki, super se slažu i puno se vole, oni su otišli za Australiju zbog mog prijatelja Dušanovog oca koji je jako bolestan i bilo bi neodgovorno da ga Dušan sada napusti", kaže Staniša Savić i dodaje da je njegova ćerka odlučila da u ovom teškom trenutku bude uz svog supruga.

"Moja Tanja sa mojim unucima ostaje kraj svog supruga koliko god to bilo neophodno. Za sad ostaju još neko vreme a duet sa Slavicom Ćukteraš će pričekati i svakako nakon Tanjinog povratka imaćete prilike da vidite dosta toga novog sto je spremila za svoju publiku i verne obožavaoce. Tanja je pozdravila svoje verne fanove koji je nestrpljivo čekaju i očekujte pravi bum pred leto", rekao je Staniša.

Izvor: Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track