KRALJEVSKI TRETMAN: Slovenci poslali privatni avion po Cecu!
Foto: KURIR

Verni fanovi

KRALJEVSKI TRETMAN: Slovenci poslali privatni avion po Cecu!

Stars -
Cecini fanovi iz Slovenije odlučili su da pevačici obezbede privatni avion, kojim je ona juče odletela u Ljubljanu, a povratak je planirala za nedelju. U avionu su je sačekali šampanjac i jagode, što je Cecu veoma iznenadilo, rekao je izvor blizak pevačici

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović koliko je voljena u Sloveniji pokazuje činjenica da su organizatori njenih koncerata u Ljubljani poslali privatni avion kojim je juče iz Beograda otputovala u prestonicu Slovenije.

"Slovenci veoma vole Cecu, što pokazuje i činjenica da su karte za njen prvi koncert rasprodate u rekordnom roku. Zato su odlučili da organizuju još jedan nastup, što su Cecini fanovi sa oduševljenjem dočekali. Oni je veoma poštuju i kad god je u njihovoj zemlji tretiraju je kao kraljicu. Tako su odlučili da joj obezbede privatni avion, kojim je ona juče odletela u Ljubljanu, a povratak je planirala za nedelju. U avionu su je sačekali šampanjac i jagode, što je Cecu veoma iznenadilo.

Ona je spremna da se Slovencima za njihovu gostoljubivost oduži odličnim koncertima, te je pripremila spektakularni program i obećala dobar provod", izjavio je za izvor blizak pevačici.

Inače, Ražnatovićeva je oko 14 časova stigla na Aerodrom „Nikola Tesla“, a od uzbuđenja zbog predstojećih koncerata zamalo je zaboravila mobilni telefon u automobilu. Ne skidajuću osmeh s lica, odložila je torbu i kaput na traku i prošla carinsku kontrolu.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track