ALKATRAZ: Pogledajte spot za novi singl Severine Vučković!

Emotivna

ALKATRAZ: Pogledajte spot za novi singl Severine Vučković!

Stars -
To je predivna pesma o ženi koja ne želi da odustane od svoje ljubavi koja se za nju do kraja bori čak i kad je to na njenu štetu, rekao je autor kompozicije Miloš Roganović

Novi singl Severine Vučković "Alkatraz" objavljen je na Severininoj Fejsbuk stranici gde Severina broji preko 710.000 obožavalaca.

Alkatraz je prvi singl sa 13. albuma koji će izaći krajem godine. Pesmu je napisao i komponovao Miloš Roganović koji zajedno sa Filipom Miletićem pravi Severinin novi album. Režiju spota koji je minimalistički, gde se prepliću dve emocije, jedna strasna i druga rezignirana napravio je Viktor Drago, Severinin dugogodišnji saradnik i prijatelj."To je predivna pesma o ženi koja ne želi da odustane od svoje ljubavi koja se za nju do kraja bori čak i kad je to na njenu štetu. Severina je to iznela onako kako retko ko ume i siguran sam da će njena emocija dirnuti mnoge", kaže autor Miloš Roganović."Ova pesma je kao žena, emotivna, ali snažna igovori o beskonačnoj ljubavi. Alkatraz, kao kazna, ali i kao spas, jedna je od onih pesama gde će me publika nadglasati", rekla je Severina o pesmi.Viktor Drago, režiser spota, o novoj-staroj saradnji je rekao da je Severina glamurozna heroina.

"Spot odiše otuđenjem i samoćom. Severina kao glamurozna heroina daje emociju žene zatvorene u sopstvenim mislima i emocijama bez mogućnosti komunikacije s spoljašnjim svetom", rekao je Drago.

http://www.youtube.com/watch?v=tK4yHzvDl_4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track