Ana Stanić priprema iznenađenje: Ne mogu da otkrivam, ali biće nesvakidašnje!
Foto: Zorana Jevtic

Promocija albuma

Ana Stanić priprema iznenađenje: Ne mogu da otkrivam, ali biće nesvakidašnje!

Stars -
Ne mogu da otkrijem zašto će moj nastup biti nesvakidašnji, ali želja mi je da malo razbijem monotoniju promocije albuma i promotivnih koncerata, kaže pevačica

Ana Stanić će u toku narednog meseca održati nesvakidašnji koncert u srpskoj prestonici na kojem će predstaviti svoje nove dugo pripremane pesme.

Pesma “Ovaj dan” koju je premijerno izvela pre desetak dana u muzičkom šou programu" X faktor", već se sluša na radio stanicama kao i na svim digitalnim platformama i deezeru.

Uparvo tom pesmom Stanićeva i najvljuje sedmi album, koji će izaći u aprilu. Pop pevačica ne krije uzbuđenje što će posle posle šest godina, od objavljivanja poslednjeg albuma, svojim fanovima ponuditi ceo album, za razliku od trenda koji propagira izdavanje singlova.

"Radujem se što ću konačno predstaviti ono na čemu sam dugo i temeljno radila. Poslednjih meseci sam non-stop u studiju i u toku je sama finalizacija pesama. Uskoro snimam i spot za pesmu “Ovaj dan” koju sam premijerno predstavila. Takođe, pripremam i jedan nesvakidašnji nastup u Beogradu kojim cu predstaviti pesme sa novog albuma", rekla je Ana.

Ona dodatno nije želela da pojasni po čemu će njen koncert biti nesvakidašnji, ali je istakla da ne robuje ustaljenim pravilima i da želi da publici priušti poseban užitak, posebno, jer je tako dugo bila odsutna.

"Ne mogu da otkrijem zašto će moj nastup biti nesvakidašnji, ali želja mi je da malo razbijem monotoniju promocije albuma i promotivnih koncerata. U svakom segmentu muzike me zanima istraživanje i pomeranje sopstvenih i opštih granica, pa ću tako probati da iskočim iz koloseka i na planu živog nastupa", istakla je pevačica.

Ana se u kolarima spominje kao potencijalni član žirija u sledećoj sezoni šoua "X faktor"."X Faktor redovno pratim, drago mi je da je napokon počeo da se radi i kod nas”, rekla je Ana kratko na tu temu.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track