POMIRILI SE SAŠA I DARA: Nisu pričali 5 godina, sada igraju zajedno!

Svađa ostala prošlost

POMIRILI SE SAŠA I DARA: Nisu pričali 5 godina, sada igraju zajedno!

Stars -
Pre pet godina pevačica je nezadovoljna plasmanom na Grand festivalu izvređala Popovića, a sada su zajedno zaigrali na bini

Folk pevačica Dara Bubamara i direktor Grand produkcije Saša Popović posvađali su se nakon festivala pre pet godina i nekoliko navrata su putem medija razmenili ružne reči, ali je ta svađa deo prošlosti i zajedno su zaplesali u emisiji uživo.

Dara je u Narod pita došla kako bi promovisala novi singl "Kraj i tačka", koji je ugledao svetlost dana bez ikakve najave, a da je u sjajnim odnosima sa Sašom pokazali su tako što su zajedno zaigrali na sceni.

Inače, Dara će u narednim danima snimiti i plejbekove za svoje stare i nove pesme koji će se emitovati na Grand televiziji.

Podsetimo, Dara je pre pet godina učestvovala na Grand festivalu, na kojem nije bila zadovoljna plasmanom. "Ovaj festival je namešten, je.ale te tvoje zvezde „Granda“, rekla je pevačica i demonstrativno napustila studio u Košutnjaku, posle čega je ružno govorila o Popoviću. Posle toga Dara je izbačena iz Granda.

http://www.youtube.com/watch?v=4NQhXrmsBNc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track