TAKSISTA OPTUŽUJE: Strugar me je krvnički šutirao i slomio mi vilicu!
Foto: Zorana Jevtić

Zverski pretučen: Jovan Stanojević o napadu

TAKSISTA OPTUŽUJE: Strugar me je krvnički šutirao i slomio mi vilicu!

Stars -
Ja sam dijabetičar, u Urgentnom su mi jedva spustili šećer koliko sam se potresao, a imam i anginu pektoris. Počeo je da me tuče na ulici bez razloga

Stradao ni kriv ni dužan!Jovan Stanojević (41), taksista udruženja Alfa bel, tvrdi da ga je preksinoć iz čista mira nasred ulice zverski pretukao glumac Petar Strugar. Incident se dogodio kad je glumac u blizini stana koji iznajmljuje na Zvezdari zaustavio saobraćaj da bi se njegova supruga parkirala.Stanojević ističe da je samo svirnuo Petru da se pomeri s puta, ali je on, prema njegovim rečima, tada nasrnuo na njega!- Ostavio sam stranku u Ulici vojvode Bogdana. U Luke Vukalovića sam skrenuo i on je bio s kesama nasred ulice. Svirnuo sam mu, a on je počeo da me psuje, da me vređa i počeo je da šutira po mojim kolima. Kako sam izašao iz kola, tako me je udario. Počeo je da me bije, da me baca dole. Tukao me pred svojom trudnom ženom, koja je za to vreme vikala na mene: „Šta si mi napao muža!“ - priča Jovan, i dalje u šoku zbog svega što je preživeo.Sa zavojima oko glave priseća se detalja.- Nisam ni pokušao da se branim, dva puta je veći od mene. Samo sam stavio ruke na glavu kad me je bacio na asfalt. On me je krvnički šutirao nogama dok mi nije polomio vilicu! Uspeo sam samo da pritisnem „panik taster“ i udruženje je pozvalo Hitnu pomoć i policiju. Gazda me je našao u Urgentnom i da nije bilo njega da mi pruži podršku, ne znam šta bi se desilo sa mnom. Tamo su mi jedva spustili šećer koliko sam se potresao. Inače sam dijabetičar, a i imam i anginu pektoris. Nemam pojma zašto me je taj glumac napao, ne znam šta mu je bilo. Slučajno sam naišao dok je on tu nešto čekao, ne znam šta je čekao. Ako mi je sve ovo uradio samo zbog parkiranja, mogao je da mi priđe i da mi kaže: „Sačekaj da se moja žena parkira“. A ne ovako! Čim sam izašao iz automobila, on me je udario, bez ikakve priče - ističe Stanojević.Taksista planira da podnese krivičnu prijavu protiv glumca i da priloži svu lekarsku dokumentaciju. Jovan inače živi s roditeljima penzionerima, suprugom, koja je preživela šlog, i ćerkom od 18 godina.

Dokument koji dokazuje da je Jovan dijabetičar i da ima anginu pektoris
Dokument koji dokazuje da je Jovan dijabetičar i da ima anginu pektoris

Sramota hitne pomoćiSLIKALI SE SA STRUGAROM UMESTO DA POMOGNU PRETUČENOMKad je stigla Hitna pomoć, medicinsko osoblje, kako kaže Stanojević, ponašalo se kao da su glumčevi fanovi. Umesto da priteknu u pomoć, počeli su da se fotografišu sa Strugarom.- Rekli su mi da idem peške do kola, a oni su ostali da se slikaju sa Strugarom, da bi trogodišnji sin jednog medicinara imao sliku za uspomenu. Petar se sve vreme smejao s njima - ogorčen je Jovan.

http://www.youtube.com/watch?v=RqzS-L-gVuY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja