DŽIDŽA STOJKOVIĆ: Moj otac jeste Bosanac, ali sam ja 100 odsto Hercegovka!

Iskrena

DŽIDŽA STOJKOVIĆ: Moj otac jeste Bosanac, ali sam ja 100 odsto Hercegovka!

Stars -
Dragan je Bosanac, a ja sam 100 Hercegovka, iskrena je pevačica

Aleksandra Džidža Stojković, ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, otkrila je da je, iako je njen otac Bosanac, ona 100 odsto Hercegovka.

"Dragan je Bosanac, a ja sam 100 Hercegovka!", bila je iskrena Džiža.

Aleksandra Stojković Džidža snimala je spot za pesmu "Karta svijeta", koju je otpevala u duetu s Halidom Bešlićem i za tu priliu izgleda savršeno, smršala je najmanje pet kilograma, a uz ti je nadogradila kosu. Džidža je u novom spotu seksi i zavodljiva

"Želela sam da izgledam drugačije i mislim da sam u tome uspela. Vredno sam vežbala u teretani otkako sam izašla s "Farme", a što se frizure tiče, red je bio da i tu napravim neke promene. Moj menadžer Rajko Mijanović maksimalno se trudi oko mojih nastupa i zahvaljujući njemu sve odlično funkcioniše", rekla je Džidža i dodala da je ipak najvažnije što je njen duet s Bešlićem došao do srca publike, pa je ubeđena da će im se i spot, koji je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, podjednako dopasti.

"Pesma je brza, u bugarskom fazonu. Mislim da sam je dobro iznela i da će me publika prihvatiti u tom brzom maniru", rekla je Džidža.

"Ja moram da kažem da sam presretna zbog cele te priče. Prvo, Halid, mislim ja ga zovem čika Halid je čovek koga ja znam od malih nogu i neko uz čije sam pesme rasla a danas ih često pevam na svojim nastupima. Taj duet je nešto što meni zasita mnogo znači i nešto što će sigurno obeležiti moj početak karijere", rekla je Džidža.

http://www.youtube.com/watch?v=s4PUL3xd3JA

(EPK/expressmag.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track