MINA KOSTIĆ: Neko mi smešta, otkazuju mi nastupe u poslednji čas!

Ne plaši se

MINA KOSTIĆ: Neko mi smešta, otkazuju mi nastupe u poslednji čas!

Stars -
U poslednja dva meseca dešava se da mi gazde klubova otkažu nastup u poslednjem trenutku, rekla je Mina

Pevačica Mina Kostić požalila se da joj gazde klubova stalno otkazuju nastupe, ali ona nije sigurna da li joj neko smešta. Sve češće se dešava da joj otkazuju u poslednjem trenutku.

"U poslednja dva meseca dešava se da mi gazde klubova otkažu nastup u poslednjem trenutku. Dođe čovek da mi da novac i otkaže mi. Ja sam bila u šoku", rekla je Mina i dodala da je i od prijateljica čula za priče da joj je dečko zabranio da dođe na nastup.

"Nisam znala da mi dečko brani, a ni da imam dečka. Svaka njima čast", kaže Mina ekipi Ekskluziva.

Kada joj otkažu, menadžeri nemaju objašnjenje. "Kažu, tako se mora. Meni nije jasno. Ja sam mogla da kažem da mi daju novac jer sam mogla nešto drugo da pogodim, ali nisam zbog njih. Ja propasti neću, a taj koji to radi i zašto to radi, nek ide na njegovu dušu", smatra Kostićeva.Nju nerviraju "gradske priče" po kojima je ona "dotrajala, isfrustrirana pevačica". "Dogovor je bio da se meni pošalje novac. Kad legne novac, ja krećem. To se nije desilo i ja nisam krenula", rekla je Mina. "Pošto sam vrlo emotivna, pogađaju me rečenice tipa da sam već dotrajala."

Što se tiče narednog perioda, Mina kaže da se nada da se više takve situacije neće dešavati..."Trudiću se da budem obazriva i nadam se da toga neće bioti više."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track