SEVE KRILA OD MILANA: Zvao sam doktore da pitam kako mi je sin!
Foto: Dado Djilas

Ostaje bez odgovora

SEVE KRILA OD MILANA: Zvao sam doktore da pitam kako mi je sin!

Stars -
Dešavalo se da, recimo, ja zovem doktora da pitam da li ga je neko dovodio na pregled, da li je zdrav. Zovem doktora na klinici u Zagrebu. Šta mi kažu? Čude se, ali mi daju informaciju

Milan Popović, srpski biznismen, koji se sa hrvatskom pevačicom Severinom Vučković borio na sudu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, otkrio je da mu Seve nije odgovarala na pozive i da je o udravlju svoga sina morao da čak zove doktore.

"Stalno Severinu pitam s kim je naše dete kada putuje, ali ostajem bez odgovora. Ona često putuje i znam da ga ne vidu uvek sa sobom. Morao sam da molim Centar za socijalnu rad da provere s kim mi je dete, Oni su mi i rekli da je sa bakom Anim i Severininom nećakom Miom.

Dešavalo se da, recimo, ja zovem doktora da pitam da li ga je neko dovodio na pregled, da li je zdrav. Zovem doktora na klinici u Zagrebu. Šta mi kažu? Čude se, ali mi daju informaciju", ispričao je Popović.

Popović želi da u svakom trenutku sam brine o nasledniku i ne želi da ga čuvaju i vaspitavaju dadilje, koje o detetu brinu kad je kod Severine.

Podsetimo, srpski biznismen i hrvatska pop zvezda doskora su vodili višemesečnu parnicu u zagrebačkom sudu. Presuda je doneta sredinom marta, kad je odlučeno da Popović plaća alimentaciju od oko 2.000 evra mesečno i da svoje dete može da viđa četiri put tokom meseca, odnosno dva puta - vezano četvrtak, petak subota i nedelja. A u sedmicama između može da bude sa sinom po jedan ceo dan. Takođe, s njim može da ide i van Hrvatske.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track