Najnovije vesti

PROŠAO AUDICIJU: Radin brat u Zvezdama Granda!
Foto: Printskrin

Sestra najveći kritičar

PROŠAO AUDICIJU: Radin brat u Zvezdama Granda!

Stars
06:24h
Konačno smo svi u porodici uspeli posle deset godina da ga nagovorimo da se prijavi za Zvezde Granda, prošao je na audiciji, a nadam se da će proći i drugi krug, pa da navijamo za njega do pobede, od jeseni kada krenu uživo emitovanja, rekla je Rada

Brat po ocu popularne pevačice Radmile Manojlović Nenad prošao je na audicijama za nove "Zvezde Granda", tako da će publika od jeseni imati priliku da ga vidi na ovom takmičenju i čuje muzički talenat koji je njegova sestra pokazala u istom takmičenju pre 11 godina.

Ponosna sestra ne krije da mu je najveća podrška, ali i kritičar.

"Konačno smo svi u porodici uspeli posle deset godina da ga nagovorimo da se prijavi za Zvezde Granda, prošao je na audiciji, a nadam se da će proći i drugi krug, pa da navijamo za njega do pobede, od jeseni kada krenu uživo emitovanja. Ubijam ga savetima i kritikama, ali me sluša, iako je osam godina stariji.

Uglavnom mu sugerišem da peva narodnjake, jer je odličan pevač i ima raspon glasa, koji u tom žanru može da pokaže, ali on voli nešto drugo, hoće da peva zabavnu muziku, a ne leži mu. Sada je na audiciji pevao "Žal" od Šabana Šaulića i svi su mu aplaudriali, cela hala i žiri, a niko nije znao da je moj brat kada ga je Saša prozvao. Toliko sam bila ponosna i pao mi je teret sa leđa što zapravo neće biti okarakterisan samo kao brat Rade Manojlović već i kao vrhunski vokal.

Šaban mu je od rođenja bio uzor i ne znam šta sam propustila u međuvremenu u njegovom životu, pa se prešaltao na zabavnu muziku, ali promeniću ja to jer u teškim narodnim pesmama može da pokaže bravure glasa koje ima", kaže Rada, koja priznaje da mu neće biti lako jer je njen brat.

"Nije mu lako, dobra strana je što će biti primećen i mediji će se zainteresovati za njega, ali, s druge strane, svi će u njega gledati kritički i sumnjičavo, da li on zaista toliko vredi, i upoređivaće ga sa mnom. Ima veliku tremu, čini mi se sa godinama sve veću, iako iza sebe ima nekoliko snimljenih pesama. Možda da je mlađi ne bi razmišljao toliko, ali sada je svestan rizika i posledica, pa ga sve brine", puna je reči hvale sestra.

http://www.youtube.com/watch?v=zSU8E4iY8HE

(alo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...