Najnovije vesti

Željko Joksimović o sinu: Kosta liči na moju ljubav!

Povukao na Jovanu

Željko Joksimović o sinu: Kosta liči na moju ljubav!

Stars
Rođenje sina, Željko je iste večeri proslavio u svom domu, sa najbližim prijateljima i saradnicima

Voditeljka Jovana Joksimović, koja je u četvrtak postala mama, sina Kostu je donela na svet u jednoj privatnoj novobeogradskoj klinici.

Porođaj je obavljen carskim rezom i sve je proteklo u najboljem redu, a rođenje sina ponosni otac Željko Joksimović je obelodanio na Tviteru, istakavši da je srećan što mali Kosta liči na njegovu ljubav Jovanu.

April će u porodici Joksimović proteći u znaku slavlja. Željko je rođen 20. aprila, a pet dana kasnije je Jovanin rođendan. Mada je njen termin za porođaj bio između njihova dva rođendana, Kosta je na svet došao ranije.

Rođenje sina, Željko je iste večeri proslavio u svom domu, sa najbližim prijateljima i saradnicima. Ali, baš kao što je obećao ranije, slavlje u velikom stilu tek predstoji. Željku su rođenje sina čestitale mnogobrojne kolege sa estrade, među kojima i Emina Jahović i Aleksandra Kovač, kao i njegov menadžer i venčani kum Bane Obradović.

Kostinom dolasku na svet mnogo su se obradovali Željkovi roditelji, kojima je ovo treće unuče. Pop pevač i kompozitor iz prvog braka ima odraslu ćerku Minu (18), dok njegov brat glumac Saša Joksimović ima sina Iliju.

(Novosti)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...