VESELO: Estrada slavila sa Željkom!

Joksimović obeležio rođenje naslednika

VESELO: Estrada slavila sa Željkom!

Stars -
Srećan: Fantastično se osećaju Jovana i Kosta. Supruga i ja smo izabrali ime koje nam se oboma dopada, kaže pevač za Kurir
1 / 5

Pocepali srećnog oca!

Željko Joksimović i njegova supruga Jovana u četvrtak su postali roditelji dečaka Koste, a srećni tata obreo se sinoć na Adi Ciganliji, u restoranu „Jezero“, gde je s najbližim prijateljima proslavio rođenje drugog deteta.Među prvima je na slavlje stigao Željkov rođeni brat Saša, u pratnji supruge Nevene i roditelja.- Fenomenalan je osećaj biti stric. Sad ćemo da slavimo kao da je u najmanju ruku Ivkova slava. Ne volim običaj da se cepa ponosni otac, ali pašće cepanje odmah s vrata. Nadam se da je poneo dovoljno košulja - kaže Saša.

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović

Na žurki su bili i Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Jelena Tomašević, Slobodan Boba Živojinović, Srđan Predojević u pratnji supruge, Svetlana Ceca Ražnatović, Mira Škorić, Haris Džinović, Zorica Brunclik i Kemiš.- Presrećna sam zbog Jovane i Željka. Mnogo mi se dopada ime koje su odabrali - rekla je Ceca.Nešto ranije u toku dana Joksimović je u opštoj bolnici „Medigrup“ na Novom Beogradu čak dva puta posetio suprugu i sina.- Fantastično se osećaju Jovana i Kosta. Supruga i ja smo izabrali ime koje nam se oboma dopada - otkriva Joksimović.(LJ. R.)

Joksimovići na okupu... Željkovi roditelji sa bratom i snahom
Joksimovići na okupu... Željkovi roditelji sa bratom i snahom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track