DA BUDE KO TATA ŽELJKO: Kemiš poklonio malu harmoniku Kosti!
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

Originalan poklon

DA BUDE KO TATA ŽELJKO: Kemiš poklonio malu harmoniku Kosti!

Stars -
Sa svih strana malom Kosti su stizali pokloni, ali su Zorica Brunclik i Kemiš bili najoriginalniji i doneli mu malu harmoniku, s obzirom na to da je Željko karijeru počeo kao harmonikaš

Novopečeni tata sinoć je u jednom restoranu na Adi okupio prijatelje da proslave rođenje njegovog sina Koste.

"Večeras ću malo da se opustim i ovu sreću podelim sa prijateljima - rekao je Željko Joksimović kada je oko 20 časova ušao u salu ispred koje je pisalo "Dobro došli, rodio se Kosta". Pevač je pre dolaska na zabavu ponovo bio u poseti suprugi i sinu.

Sa svih strana malom Kosti su stizali pokloni, ali su Zorica Brunclik i Kemiš bili najoriginalniji. Oni su doneli malu harmoniku, s obzirom na to da je Željko karijeru počeo kao harmonikaš. Žurka je trajala do jutra, a Željko je promenio nekoliko majica koje su mu gosti cepali.

"Ovu harmoniku je Kemiš poklonio malom Kosti,da bi svirao od starta pravu harmoniku", napisla je Zorica Brunclik na Tviteru.

Podsetimo, Jovana Joksimović porodila se u četvrtak predveče, Kosta je dugačak 49 cm i težak 2.800 grama. Jovana se porodila dvadesetak dana pre termina, a zanimljivo je i da su oba roditelja malog Koste rođena u aprilu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track