(FOTO) NATAŠIN PUT U OZ: Kebina ćerka kao Doroti!
Foto: Instagram

Ne odustaje od holivudskog sna

(FOTO) NATAŠIN PUT U OZ: Kebina ćerka kao Doroti!

Stars -
Nataša ne odustaje pa je na svom Instagramu najvila nastavak sage "Grana 3" u kojem glumi ni manje ni više nego devojčicu Doroti iz filma "Čarobnjak iz Oz"

Nataša Kojić Taša, ćerka folkera Dragana Kojić Kebe, ne želi da odustane od svog holivudskog sna. Kojićeva je izazvala lavinu komentara nakon objavljivanja demo snimka "Grana" i "Grana 2". Iako su komentari uglavnom bili negativni, Nataša ne odustaje pa je na svom Instagramu najvila nastavak sage "Grana 3" u kojem glumi ni manje ni više nego devojčica Doroti iz filma "Čarobnjak Oz, napravljem po istoimenom romanu Frenka Bauma.

Nataša kao Doroti pravi muziku, najverovatnije za film koji će smimati.

Crvene cipelice srpske Doroti.

Kojičeva je spremna za snimanje Grane 3 i obećala je da će ovo snimanje biti najbolje do sada...

... kao i da će Grana 3 da razbije...

Kojićeva izgleda da želi da bude dostojna zamena Džudi Garland, koju je upravo uloga Doroti proslavila, a film "Čarobnjak iz Oza", po mnogima, jedan od najboljih deset filmova svih vremena.

http://www.youtube.com/watch?v=1HRa4X07jdE

Podsetimo, Nataša Kojić Taša izazvala je buru komentara nakon sopstvene objave da će glumiti u filmu "Vuk sa Vol Strita", rame uz rame sa Leonardom Dikapriom. Naime, u Skorsezeovom filmu videla se samo Tašina pozadina, što je rezultiralo lavinom podsmeha javnosti.

A onda se na sajtu Jutjub pojavio Natašin "demo" video. Kojićeva na video snimku glumi neke od scena koje bi je mogle vinuti u holivudske visine.

http://www.youtube.com/watch?v=5xFmxeo80jU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track